ukidanje viza
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
bar je ta psiholoska barijera skinuta. ako nista otici cu do temisvara na kafu. a na granici cigarete jeftinije 30-50 %.
ja sam u septembru bio samarom u Baji u Madjarskoj. nemaju nesto bolja auta i nisu gledali u ladu ko u cudo, dapace ima i samara u madjarskoj. platio visa karticom nesto u prodavnici i nisu me ovde uopste odrali u tim konverzijama.
ukidanje viza je dobar korak i ni u jednom aspektu nema negativnih karakteristika.
mada se danas risbo zahvalio solani na necemu????
ja sam u septembru bio samarom u Baji u Madjarskoj. nemaju nesto bolja auta i nisu gledali u ladu ko u cudo, dapace ima i samara u madjarskoj. platio visa karticom nesto u prodavnici i nisu me ovde uopste odrali u tim konverzijama.
ukidanje viza je dobar korak i ni u jednom aspektu nema negativnih karakteristika.
mada se danas risbo zahvalio solani na necemu????
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
A do sad je bila cena karte 300+ i takse nepromenjene, ne kapiram koju poentu pokusavas da napravis? Da su nekako letovi sada skuplji? Da ipak nekako jos uvek trebaju vize? Da je ovo lose sto nam se desilo? Da nismo zasluzili?Delic9 wrote:Da, cena leta je ispod 20 € a aerodromska taksa preko 80€Aksentije wrote: Nemojte dozvoliti da vas sivilo savlada, evo citam i jat i lufthanza letovi za manje od 20e od 19.12.

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ljudi,20 godina smo u rovu,u bunkeru,pa konacno smo docekali da mozemo slobodno bez zezanja i maltretiranja da putujemo,pa naravno da se radujemo
a drugo putovao sam u Maroko i karte sam platio 1100 e!!,naravno sa presedanjem u Paeizu,ali sad ce biti mnogo lakse i jeftinije.........
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
da ne idem previse u off ili ne daj Boze u politiku, ali moje misljenje o SVIM politicarima i strankama je isto. Mozete 2x da pogadjateMarko wrote:Na osnovu ove teme, mogao bih sa 90% sigurnosti da pogadjam ko je u kojoj stranci
Ja samo zelim vise mogucnosti i bolji kvalitet zivota za sebe a ovo je nesumnjivo korak u tom pravcu.