Benzinska creva
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Benzinska creva
Mozda malo glupo pitanje... ali ljudi u mojoj okolini su imali problem da su im se benzinska creva ukrutila i pukla sto je izazvalo pozar jer su bila od materijala koji se ne slaze bas najbolje sa benzinom... posto bih trebao da na svojoj Ladi da zamenim to sve komplet, rekoh bolje da pitam... da li ima vise vrsta, ako ima koje preporucujete?
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
I ja se slazem da su originalna odlicna,ta bukvalno mogu 10 godina da traju,ali ih ja ne volim iz jednog prostog razloga zato sto se mnogo tesko svlace i navlace,cak i nova,a jos kad odleze koju godinu,to je stvarno nocna mora,jedno 2 puta mi je prilikom skidanja puko benzinski filter,tako da ja dajem glas za Gates 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
skuvaš džezvu vruće vode sipas polako na crevo i sačekaš da se malo ohladi da ne ispečeš ruke i svučeš kako hoćeš skoro da se gužva....Pera wrote:I ja se slazem da su originalna odlicna,ta bukvalno mogu 10 godina da traju,ali ih ja ne volim iz jednog prostog razloga zato sto se mnogo tesko svlace i navlace,cak i nova,a jos kad odleze koju godinu,to je stvarno nocna mora,jedno 2 puta mi je prilikom skidanja puko benzinski filter,tako da ja dajem glas za Gates
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "