Fiat 131 1600 cl '82.
Moderator: lengenda
mirafiori dobija starijeg brata! za 100e pazarih ovu lesinu. najverovatnije ce u delove.
http://s1.postimage.org/5rYni.jpg[/img][/url]

j***** auto bez kardana
trosi kao i ladin 1,5 kad se vozi normalno. naotvorenom putu trosi i manj. ako krenes da ga gazis, moze da trosi i 20l na 100km. max brzinu ti ne odredjuje motor nego prenos. sa ovim motorom bi imao bolja ubrzanja. ako bi promenio diferencijal, mogao bi da imas i vecu max brzinu.
j***** auto bez kardana
onako odokativno:
motor + generalka = 600e
menjac+ remont = 150e
diferencijal + remont =100e
sitne stavke =100e
mogao bi i da radis adaptersku plocu pa da kacis fiatov motor na ladin menjac ili da juris zvono menjaca od italijanskog 125.
ruke u toj prici koliko bi bile tesko je reci. ja to ne bih radio za manje od 500e
motor + generalka = 600e
menjac+ remont = 150e
sitne stavke =100e
mogao bi i da radis adaptersku plocu pa da kacis fiatov motor na ladin menjac ili da juris zvono menjaca od italijanskog 125.
ruke u toj prici koliko bi bile tesko je reci. ja to ne bih radio za manje od 500e
j***** auto bez kardana
Iz ovog razloga takve prepravke mogu da rade ljudi kojima je to profesija (da rade za sebe) ili ko bas oce da ulozi soma evra u svoju ladu, u svakom slucaju mali broj ljudi, pretpostavljam da bi to i u buducnosti zahtevalo dosta lezanja ispod koladjape1977 wrote:onako odokativno:
motor + generalka = 600e
menjac+ remont = 150e
sitne stavke =100e
jok. bravar. sigurnosna vrata, sefovi i slicno.IlijaGM wrote:Pedja shta si ti po struci,mehanicar,radish i limariju?
svoju ladu sam sam odradio, racunam da me to dovoljno kvalifikuje za poduhvate ove vrste. mehanika, limarija? stvar iskustva i inteligencije. nema tu nista sto se ne moze nauciti.
da se ne lazemo, mene je moja prepravka kostala preko soma. koliko tacno, nisam ni racunao. da se isplati - ne isplati se. nikakvo ulaganje u kola se ne isplati.
djape1977 ::
onako odokativno:
motor + generalka = 600e
menjac+ remont = 150e
sitne stavke =100e
Iz ovog razloga takve prepravke mogu da rade ljudi kojima je to profesija (da rade za sebe) ili ko bas oce da ulozi soma evra u svoju ladu, u svakom slucaju mali broj ljudi, pretpostavljam da bi to i u buducnosti zahtevalo dosta lezanja ispod kola
realno, kad bih dobio sve potrebne delove na gomili i ladu u pristojnom stanju, trebalo bi mi oko dve nedelje da odradim celu prepravku pod uslovom da svaki dan samo to radim ceo dan. ima tu jako puno sitnih detalja.
nisam bas siguran da sam spreman ikada da tako nesto radim nekom drugom za pare.
j***** auto bez kardana