Pošto je izašao novi zakon o saobraæaju po kojem je zimska guma verovatno obavezna zna li neko da li su felne od nekih drugih starijih modela iste i mogu se namontirati na ladu 111. Koje (polovne) felne od drugih modela bi se mogle uzeti pa se na njih namontirati zimske gume.
Naslove tema pisi velikim slovom, to je kao naslov knjige ili naslov na pismenom zadatku!
Last edited by diki966 on Mon Jun 14, 2010 6:46 pm, edited 1 time in total.
110 8v od tipa i punto samo obradis centralni otvor za milimetar
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
E da je 100 puta bilo bi super, idu felne sa fiata samo sto centralna rupa mora da se razbusi za 1 mm u Sapcu 4 felne celicne sa rasponom rupa 4x98 a jos su sa fiata i jos moras da im razbusis centralnu rupu za 1 mm, sto ces strugaru da platis oko 500 dinara, kostaju oko 60 eura sve sam ti reko a ti sad sta ces da radis tvoj problem! Inace jedna celicna felna nova doduse je kostala oko 3400 dinara u ovlascenom ladinom servisu da ga ne reklamiram!
ma kakvih bre 60evra?
Ja kupio 4 celicne felne,za fiata bravu od alfe 164 od pedje za 40evra,felne su dobre(samo shto 2 vrlo malo treba da se isprave nishta strashno).A ima video sam i kod vulkanizera prodaje felne 10 evra komad.Tako da je 60 evra dranje koze s ledja.
bas me zivo zanima ta prica za 1mm razbusivanja. fiato/alfa/lancia su 58.2mm centralna rupa. koliki je precnik glavcine na ladi? jel' se neko potrudio da izmeri?
Tako postoji rizik da pukne alu felna. Ali se zato lako rešava bušilicom i lepezastom šmirglom, idealno da bude ona od 60mm ali može i manja samo onda polako. Mada aka se stavi distancer od 5mm onda lepo nalegne na onaj zarubljeni deo.
Ma tih 0.3mm razlike je zanemarljivo... Ja sam felne s maree stavio na 112icu skoro bez problema, malo samo u krug prosao turpijom i nalegla je do kraja. Doduse aluminijum je meksi ali sa lepezastom smirglom resavas problem...
2 prednje od f.tipa - 15 eur, 2 zadnje od f.punta - 17 eur.
A centralni otvor sam obradio sa bormasinom i burgijom.
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu