Slike imate na temi o mojoj Ladi kao i sa skupa
P: Lada 2105 1300s
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
P: Lada 2105 1300s
Dakle moj Ladilac je na prodaju. Cena 500e (ispod nema sansi da idem za toliko je cige kupuju provereno). Limarija srednje zalosna, menjac odlican, motoru potrebna zamena remenica i semeringa. Dobijete i jos neke sitne delove (par paknova za dobose, par silen blokova i sve ostalo sto je u gepeku ne znam ni ja sta sve ima nema mnogo).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
Pa osnovni razlog je sto bih za pare koje sad moram da ulozim u moju Ladu mogao da kupim jos jednog Yuga - citaj: ne isplati se. Pukla je karoserija na ko zna koliko mesta, truli kosevi, dakle limarija katastrofa - toliko da ja ne znam ni dal bi se isplatilo da je radim. Dalje: skrcao sam semering i lezaj leve poluosovine - dal je iskrivljena jos uvek ne znam za sada novi semering i lezaj drze ok al koliko ce to nemam pojma jer ako je polusuovina iskrivljena skrcace i ovaj lezaj. Elektronika pred izdisajem gubi kontakt i masu skoro svuda. Ono sto je dobro jeste menjac i motor (mada i na motoru moraju da se menjaju remenice i semerinzi ali to kad bi se zamenilo ne bi bilo problema sa njim vise). Tako ... ima gomila stvari koje bez 500-800 evra da bih je doveo u solidno stanje ne mogu da uradim.
Ovako nju prodam za 500e (ako uspem da nadjem nekog ko ce je platiti 500e), za 600 kupim Yuga 45 (ili 55) i od njega za jos 100e dobijem auto za grad - bombona. Ja ni sa Ladom ne idem na duze puteve necu ni sa Yugom sigurno. A da je skoro svaki Yugo zivahniji od moje Lade - jeste.
Ovako nju prodam za 500e (ako uspem da nadjem nekog ko ce je platiti 500e), za 600 kupim Yuga 45 (ili 55) i od njega za jos 100e dobijem auto za grad - bombona. Ja ni sa Ladom ne idem na duze puteve necu ni sa Yugom sigurno. A da je skoro svaki Yugo zivahniji od moje Lade - jeste.
Da,ali to je Yugooo
,kutija šibica od 600 kg,koja ako je u tip-top stanju troši 7 litara benzina....Za njegovu kilažu i dimenzije guma ne bi smeo da ide preko 5 litara... Razmisli dobro šta dobijaš,a šta gubiš!!! Prvo ako je tvoja Lada u tom stanju kako si je opisao,nećeš moći da izvučeš više od 150 €....... A za 500,600 € koliko planiraš da pukneš za tog Yuga ima da uzmeš Ladu u sasvim solidnom stanju,koja je daleko bolja od tvoje i od svakog krša (čitaj Yuga)!!! 
Ako ubijesh sve moje demone,mozhda sa njima umru i svi moji andjeli
Pa ja sam ovde napisao u kakvom je stanju - to ne znaci da cu braci kumovima otkrivati pojedinosti
) samo da malo otopi ovaj sneg da oteram kod ortaka da zavari sta moze dok je ne prodam.