Pozdrav svim clanovima Lada Kluba!!!
Pozdrav svim clanovima Lada Kluba!!!
Dobar dan svima, ja sam Vladimir Djordjevic, imam 25 godina. Studiram Saobracajni fakultet u Beogradu, inace sam iz Nisa. Danas sam postao clan vaseg kluba, i drago mi je zbog toga. Obozavalac sam Ladi. U Nisu vozim tatinu Ladu 2103 SL iz 1979.god. Stara dobra masina. Danas sam saznao za ovaj klub, i eto mene sa vama. Svidja mi se ideja i cela stvar oko kluba. Stvarno svaka cast. Samo napred sa novim idejama i predlozima. Jos jedan pozdrav svim clanovima i sve najbolje zelim ljudi.[/size]
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
Ljudi hvala svima sto ste mi pozeleli dobrodoslicu, drago mi je sto postoji takav odnos medju clanovima kluba. Da, poseban pozdrav za kolege saobracajce, nije da ih izdvajam od ostalih ali eto nesto zajednicko za pocetak, sem automobila naravno. Nisam drumac, Odsek za zeleznicki saobracaj i transport. Iz srednje zeleznicke sam samo produzio dalje. O Ladi, otac je uzeo novu u Kragujevcu '79-e kao sto sam i napisao. Presla je nesto vise od 110 000km, nije mnogo vozena. Stoji u garazi dobro je ocuvana, prvom prilikom postavljam slike pa cete svi imati prilike da je vidite. Zovem je Crveni Oktobar, zvuci mi bas ruski, naravno kao sto i jeste. Odrzavam je koliko mogu, ogranicen sam malo sa vremenom ali se trudim da izgleda fit sto bi rekli. Motor je odlican i u potpunosti sam zadovoljan kako auto ide s obzirom na godine, enterijer isto izgleda super, uostalom videcete uskoro. Pozdrav svim clanovima.
- vaz_mashina
Ej druze za malo je moja generacija izbegla Šamija, čuo sam razne priče o njemu, i ovakve i onakve ali dobro. Video sam ga par puta na fakultetu, dolazio je verovatno da obiđe kolege ili šta već. Još stoji njegovo ime na kabinetu. Sad je u drugim vodama i neka ga tamo. Jesam odavno položio te matematike ali ipak neka ga tamo gde jeste.
Uh, okrenuo mi se želudac, čim ste spomenuli njegovo ime... Sećam se njegovih ironija, sarkazama i ponižavanja studenata. Hvala Bogu, taman je otišao u političke vode pre nego što sam ja (četvrti put) izašao na usmeni i položio ga kod drugog profesora koji ga je menjao (Ćira) 
Uh... Elem, jedva čekamo slike tvoje "trojke".
Uh... Elem, jedva čekamo slike tvoje "trojke".
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]