Goxxy wrote:Jes' vala i meni je moj kum govorio "Kume, pa Lada... to ti je ruski Mercedes", da sam ja posle skapirao da je to definitivno Volga. Onda Lada dođe nešto kao ruski BMW, zar ne?
Пре ће да буде "Фолксваген".
Pre će da bude "Folksvagen".
Znao sam da će se naći neko ko će reći da je u pitanju "Volkswagen", a ne BMW... Nisam mislio da je po pitanju proizvodnje i stare proizvodne politike Lada narodni auto (što Lada uzgred i jeste, zar ne), ali je posle Volge (odnosno kada poredimo u Nemačkoj - Mercedesa) odmah iza po ekskluzivnosti i kvalitetu (kao što je i u Nemačkoj odmah nakoj Mercedesa - BMW). Pa sada reci sa nisam u pravu...
Uh, kako qenjam
Vigmire, Samara ti je sasvim ok. Vidi se da je spolja odrađena dobro i da nema nekih većih falinki - osim onih koje je Josif spomenuo. I moja je na otvorenom prošle godine trošila oko 7lit/100km plina (ove godine će više - šire gume...) dok u gradu nema granice. Srče Sputnik koliko mu se prohte
Nadam se da ćeš okačiti i koje slike enterijera za nas Samarićane koji patimo da vidimo neki lep primerak...
Goxxy wrote:Znao sam da æe se naæi neko ko æe reæi da je u pitanju "Volkswagen", a ne BMW... Nisam mislio da je po pitanju proizvodnje i stare proizvodne politike Lada narodni auto (što Lada uzgred i jeste, zar ne), ali je posle Volge (odnosno kada poredimo u Nemaèkoj - Mercedesa) odmah iza po ekskluzivnosti i kvalitetu (kao što je i u Nemaèkoj odmah nakoj Mercedesa - BMW)
Добро де, а шта ћемо са ЗиЛ-овима?:?:
Dobro de, a šta ćemo sa ZiL-ovima? :
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Mogu da stavim i neku sliku enterijera ali nista nije spektakularno.Klasicna boljka ruske plastike,ispucala sto od sunca sto od udesa.Trudim se da uvek bude cista jer sam po celi dan u njoj.Zaj.... li me kad sam kupovao presvlake,kazu univerzalne, a one brate 3 broja vece.Zadnje sam uspeo da nategnem a prednje su XXXXL velicine.Cim dodjem do viska para letece napolje bez razmisljanja.
У бре, Панчевац, одосмо у offtopic...
Него, "Црна стрела" барем на сликама изгледа простојно за своје године. "Вигмир", како се држи пластика по екстеријеру и ентеријеру?
U bre, Pančevac, odosmo u offtopic...
Nego, "Crna strela" barem na slikama izgleda prostojno za svoje godine. "Vigmir", kako se drži plastika po eksterijeru i enterijeru?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Vigmire, šteta što je nisi malo sredio iznutra, voleo bih da vidim još koju Samaru sa iole sređenijim enterijerom, a ne samo da vi balavite na moju... Red bi bio...
pa hvala strelo za kompliment a lajka je zelena iz jednog velikog razloga u mom gradu ona je nocna mora za policju pa kad sam je razbio 'INACE SAHRANILA JE SIJERU' ikad su svi pomislili da je vise nema opet je VASKRSLA pa da sam je farbo u drugu boju to nebi bilo to nebi im bila ista ha/ha