LADA 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

DamidZa

LADA 112

Post by DamidZa »

ooo lepo da ima i neki nash sajt u vezi lada :))) evo i mojih par slika ........
Image

Image

Image

Image

Image

evo malo i po mraku ......

Image

Image

Image

hura

Post by hura »

extraaa koji je motor unutra? Nisam te vidjao u bgdu,
jesi dolazio kod arene, ck???
To Sam Ja Mare

Alekre

Post by Alekre »

Auuuu! Dva bregasta vratila. Svaka cast! Obavezno dodji na skup :)

Rus

Post by Rus »

Extra lajkica, cini mi se da sam te vidjao po NBGD-u nesto oko Brvnare tako to Savski kej?

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Respect, majstor, respect!!!
Kapa dole.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

Goxxy

Post by Goxxy »

Ohohoho, samo sam se pitao kada ću da vidim da se neko od naših pametan našao i uradio dobar styling 2112! Svaka čast Damidza, da mi je da vidim ovu lepotu na okupljanju... nemoj da ne dođeš, jer će da te tražimo po Novom Beogradu kako bismo ostavili bale na ovoj dvanaestici :)
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

DamidZa

Post by DamidZa »

hvala ....... unutra je 1.5 16v, krivo mi je sto cale nije uzeo 1.6 ali jbg ..... dolazio sam par puta kod arne i drugi put je izbilo onja sranje ako znash :) ne volim da idem na takva mesta. to je pre bilo bolje sad sve napaljeni klinci dolaze tamo ... pa moguce da si me tu video kad sam prolazio, a inace sam nbgd. a sto se tice tog skupa video sam juce tako da cu da vidim da li dolazim nista nije sigurno .... ali voleo bi .

uskoro menjam sedista i jos par sitnica ......

Goxxy

Post by Goxxy »

Reci mi, ako nije problem, odakle ti ovaj branik za 112? Da li je "custom-made" ili je kojim slučajem dovezen iz majke Rusije?
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]

letnjikovac

Post by letnjikovac »

Svaka cast auto ti je vrh!

DamidZa

Post by DamidZa »

Goxxy wrote:Reci mi, ako nije problem, odakle ti ovaj branik za 112? Da li je "custom-made" ili je kojim sluèajem dovezen iz majke Rusije?
kao sto si rekao custom made :))

i meni treba nesto iz rusije ali nikako da nadjem nekoga ...... ako neko zna nekoga ili ....... neka mi javi obavezno :)

hura

Post by hura »

Da kod arene je bas postalo bezveze, mada stalna ekipa je ok.. nazalost nema vise okupljanja za sad, zbog onog s... koje je ispalo, ali nadamo se da ce uskoro biti ponovo
To Sam Ja Mare

KamAZ driver

Post by KamAZ driver »

Ja se u tjuning doznajem k'o Marica u krivo spolovilo i generalno, to kod mene dolazi samo do kupovine presvlaka za sedišta, patosnica i mirišljave jelkice.
Nego, setio sam se nečega što sam negde video. Koliko sam shvatio, to je neka samolepljiva, relativno elastična "tvar" koja se lepi na elemente u enterijeru vozila, čak i lepo prati reljefne detalje na površinama na kojima se postavlja. Meni se učinilo da to lepo "leži" i ne izgleda kao neki "šabanski-tjuning", a ima ih u raznim bojama, srebrnoj, pa čak mislim da ima i sa onim "carbon look"-om.
Prijatelju, jesi li razmišljao da nešto tako postaviš na "torpedo" svoje "dvanaestice", tipa na okvire rešetki za ventilaciju, okvira instrument table i slično?
Sa svim time što si do sada uradio sa svojim prometalom, sada mi serijski "torpedo" izgleda pomalo prazno.
Usput, te brisače bi moralo da možeš da spustiš još niže, na samo dno šoferšajbne. Osim ako ti nisi spakovali neodgovarajuće...
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!

DamidZa

Post by DamidZa »

KamAZ driver wrote:Ja se u tjuning doznajem k'o Marica u krivo spolovilo i generalno, to kod mene dolazi samo do kupovine presvlaka za sedišta, patosnica i mirišljave jelkice.
Nego, setio sam se nečega što sam negde video. Koliko sam shvatio, to je neka samolepljiva, relativno elastična "tvar" koja se lepi na elemente u enterijeru vozila, čak i lepo prati reljefne detalje na površinama na kojima se postavlja. Meni se učinilo da to lepo "leži" i ne izgleda kao neki "šabanski-tjuning", a ima ih u raznim bojama, srebrnoj, pa čak mislim da ima i sa onim "carbon look"-om.
Prijatelju, jesi li razmišljao da nešto tako postaviš na "torpedo" svoje "dvanaestice", tipa na okvire rešetki za ventilaciju, okvira instrument table i slično?
Sa svim time što si do sada uradio sa svojim prometalom, sada mi serijski "torpedo" izgleda pomalo prazno.
Usput, te brisače bi moralo da možeš da spustiš još niže, na samo dno šoferšajbne. Osim ako ti nisi spakovali neodgovarajuće...
znam o cemu pricah ali to je za mene ono kako si rekao šabanski-tjuning , unutra treba josh da se radi, a trebao bi i da promenim instrument tablu (cajgeri, naravno iz rusije) i treba da se farba unutra ili sta god.
a to za brisace nisam cuo da mogu da se pomeraju ali probacu.....

Djole2103

Post by Djole2103 »

Lepa Lada druže, svaka čast, sviđa mi se. Koji motor ima?

DamidZa

Post by DamidZa »

Djole2103 wrote:Lepa Lada druže, svaka èast, sviða mi se. Koji motor ima?
hvala, sto se tice motora napisao sam gore :))

Post Reply