Gubim rashladnu tecnost
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
Ja sam na starom hladnjaku sa strane imao rupu gde sam gubio tečnost po sistemu kap po kap....kupio sam neki prašak za zaptivanje rupa u rashladnom sistemu,sipao i rešio se problema i curenja tečnosti....koštao je negde oko 150 din......
Ako ubijesh sve moje demone,mozhda sa njima umru i svi moji andjeli
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
kao i na ostalim forumima, misljenja su podeljena.... zato i pitam.
kazu ljudi da praskasta sredstva hoce da zapuse gde ne treba, a da postoje i tecna koja cirkuisu sistemom i cekaju da negde procure napolje. onda u kontaktu sa vazduhom se desi reakcija i rupa se zapusi. posto u sistemu nema vazduha unutra, ne mogu da zapuse pogresno mesto.
kazu ljudi da praskasta sredstva hoce da zapuse gde ne treba, a da postoje i tecna koja cirkuisu sistemom i cekaju da negde procure napolje. onda u kontaktu sa vazduhom se desi reakcija i rupa se zapusi. posto u sistemu nema vazduha unutra, ne mogu da zapuse pogresno mesto.
mozda bi to tako trebalo da radi, mozda nekome i uspe da resi problem na slican nacin.
Isao sam metodom APP - ako prodje - prodje.
Nije skup pokusaj, ali bih isao na tecnu varijantu.
Sipao sam tecnost, u pocetku mi se ucinilo da sam resio problem, ali je ipak nastavio da curi.
Kupio sam novi hladnjak i sad ne curi, bar ne na hladnjaku, osim sto s vremena na vreme nadjem antifriza u veoma malim kolicinama ispod papucice gasa
Isao sam metodom APP - ako prodje - prodje.
Nije skup pokusaj, ali bih isao na tecnu varijantu.
Sipao sam tecnost, u pocetku mi se ucinilo da sam resio problem, ali je ipak nastavio da curi.
Kupio sam novi hladnjak i sad ne curi, bar ne na hladnjaku, osim sto s vremena na vreme nadjem antifriza u veoma malim kolicinama ispod papucice gasa
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
- na benzinskoj me vole