Kada se golf 3 prozvodio,VW je bio u velikoj krizi,tadashnji direktor prozvodje(je bio neki da li spanac ili mexikanac ne mogu da se setim),o on je tada plucio,kako si se finanijsko stanje bar malo pogoljshalo,da ukine fabricku zashtitu auta(bilo je i josh nekih restriktivnih mera,otpushtanja radnika,pada kvaliteta proizvodnje i dr),tako da su serije i serije izlazile iz fabrike bez trunke ikakve zashtite.Sad ne briga vozaca shto se toga tice ako je to znao trebao je da zashtiti auto,70% njih nisu to cinili,ta trojka na slici ima sigirno bar jedno 16godina i vishe,promenila je do sada baj jedno 3-4 vlasnika,nijedan s nije setio to da uradio,ima tu josh mozda nekih faktora.Licno trojq i nevolim zbog ovoga neshto i pri kupovini automobila sa budzetom u koji se uona uklapa izbegavam je.djape1977 wrote:auuuuu bre ilija, sad si lupio koliko si tezak a verovatno i vise...![]()
@laki-91 - nisam dosad video, doduse nisam ni gledao. golf mi je totalno nezanimljiv.
zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
ajd da ga vidim, imam 192cm i 100 kilaNego, Djape, jel se nasao nekad neki pametnjakovic da se buni kad mu ovako slikas auto na semaforu?
@ilijaGM
mislio sam na to da j**** auto koji toliko kosta a treba da ga lickas i pickas i peres svaki cas i zasticujes. kupis mazdu istog godista za manje para i nemas rupe u krilima kao da su ih misevi pojeli. a svaki vlasnik golfa se oseca kao da je uhvatio boga za bradu kad je seo u auto koji je realno tezak drek
j***** auto bez kardana
pa tako sam i ja kad sam kupovao auto pre jedno 2 god.Imao sam onda na raspolaganju negde oko 5000evra i neki evro vishe.Gledao sma hta cu da kupim,prvo sam mislio neku malo stariju toyotu korolu 97-98,bilo je tu i drugih kombinacija,i na kraju sam se odlucio za fiat bravu 2001.god 1.6 16v sa 2 bregaste 103ks,pocinkovana limarija,ima klimu,abs...I ako sam tada imao novca da kupim sasvim dobru trojku ona je sipala iz kombinacije,bash zbog toga shtosam naveo gore.Hteo sma ga kupim i mazdu 323,ali calov kolega je ima,i vishe vremen provodi za servisu nego shto se vozi.djape1977 wrote:ajd da ga vidim, imam 192cm i 100 kilaNego, Djape, jel se nasao nekad neki pametnjakovic da se buni kad mu ovako slikas auto na semaforu?![]()
@ilijaGM
mislio sam na to da j**** auto koji toliko kosta a treba da ga lickas i pickas i peres svaki cas i zasticujes. kupis mazdu istog godista za manje para i nemas rupe u krilima kao da su ih misevi pojeli. a svaki vlasnik golfa se oseca kao da je uhvatio boga za bradu kad je seo u auto koji je realno tezak drek
cudi me za mazdu. imao sam 626, radila je perfektno. uprkos skupim delovima, manje me je kostalo odrzavanje nego za juga. nista zivo ne crkava.
taj fiat, u stvari cela serija bravo/brava/marea je odlican auto. pocinkovana limarija, 1.6 je najbolji motor iz game, trapovi, kocnice super, kukaju ljudi na struju mada ja nisam imao problema sa mojim bravo 1.6. enterijeri su im malo blkjakasti ali za te pare odlicni automobili.
taj fiat, u stvari cela serija bravo/brava/marea je odlican auto. pocinkovana limarija, 1.6 je najbolji motor iz game, trapovi, kocnice super, kukaju ljudi na struju mada ja nisam imao problema sa mojim bravo 1.6. enterijeri su im malo blkjakasti ali za te pare odlicni automobili.
j***** auto bez kardana
djape nezaboravi da si imao jos onu pravu mazdudjape1977 wrote:cudi me za mazdu. imao sam 626, radila je perfektno. uprkos skupim delovima, manje me je kostalo odrzavanje nego za juga. nista zivo ne crkava.
Sto se tice izdrzavanja japanca i skupoce makar ovde nije nesto strasno, evo na primer na mom Subaru sam promenijo vodenu pompu (jer ipak prilazim 200 000km, a resurs ove pumpe je 180 000km, vrti je glavni kajsh, sve ide u jednom skidanju ) zatim kaiseve zatezac i vodjice (delovi su original Japan), 150e i jos 50e ruke u servisu jer mi lada stoji nepokretna u garazi i nisam mogao to sam da obavim .
Tako da sada moze ponovo slobodno jos 150 000km sa ovim delovima.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
Nikad!!!! GSP autobusi koji idu za moj kraj cak i nestaju na crveno na nekim semaforima
i to je normalna pojava za sve putnike, a sto se tice prekoracenja brzine da nepricam tu su
Ali u svakom slucaju kada treba da se odbacis brzo busom nema shanse da se zalis da je spor
Bus driver'i su cudo!!! 
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
- lengenda
- Automobil: Dacia Sandero
Samo, prijatelju, kad onaj nagazi onog oldtajmera koji se ljulja, raspada, dere, bar 80 km/h pored Sajma kad nema guzve ili na Magistrali ka Petlovom brdu, sadrzaj creva pocne da ispoljava jaku zelju za evakuacijom...
Nekoliko puta mi je stvarno doslo da zvrcnem muriju iz busa i da mu pred njima opambrcim jednu po nosu.
Nekoliko puta mi je stvarno doslo da zvrcnem muriju iz busa i da mu pred njima opambrcim jednu po nosu.
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.
27, 27 E...SERZAS wrote:Nikad!!!! GSP autobusi koji idu za moj kraj cak i nestaju na crveno na nekim semaforima![]()
i to je normalna pojava za sve putnike, a sto se tice prekoracenja brzine da nepricam tu su
![]()
![]()
Ali u svakom slucaju kada treba da se odbacis brzo busom nema shanse da se zalis da je spor
Bus driver'i su cudo!!!