Jbg tako je moralo biti.Registracija isticala 23.januara, akumulator vec izdahnuo,sajtne vec dobrano krenule da se raspadaju.Da sam dao pare da to sve sredim otislo bi jos 250 evrica i opet ih ne bi mogao vratiti.Ovako neka ona putuje i neka je sledeci vlasnik vozi jos koju godinu sa uzivanjem.
True, true. Nažalost, to uživanje će prvo biti nerviranje - dok sredi sajtne, akumulator, itd - a tek onda ako mu ostane živaca i ako je pravi ljubitelj Lada, uživaće svakako u vožnji. Ti si se beše prešaltao na Corollu?
djape1977 wrote:iskreno, dobro si je i udao. u poslednjih nekoliko meseci je bas drasticno pala cena toj kategoriji polovnjaka.
Dobro nego sta.Vuce se po oglasima i na sajtovima i po Bubanj potoku vec dva i po meseca i nista.Zvalo me mozda 5-6 ljudi i dvojica samo gledala.Ove kupce je sam Bog poslao po nju.
@Goxxy
Jeste, presaltao sam se na Corollu i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Za razliku od Ladilaka sve je mekano, udobno, ide odlicno.Polako je sredjujem jer i ona ima dosta godina i uvek se nesto nadje za cackanje.
Nisi uspeo da je prodas posto si krenuo sa ne realnom cenom (naravno svi mi bi jos koji evro da uzmemo ali onda nisi konkuretntan trzistu) cim si spustio cenu video sam tvoj oglas pre par dana na polovni automobilima cenio si 900eur i prodao si posle 2 dana. Sto sam ja objasnio ranije par postova nize
Spustio sam cenu zbog isteka registracije i jedino zbog toga.Da je bila malo duze registrovana ne bi je nikad dao za ove pare.To da li je realna cena ili ne kazu oglasi iz novembra kada sam je prvi put oglasio.Posle toga su cene padale i ja sam se morao korigovati prema njima.
Molim vas da zakljucate temu jer nema smisla vise da komentarisemo o ovome.Hvala
Ti si druze van svake konkurencije.Da si je prodao i za 3000 ne bi mogao da naplatis svoj trud.O ulozenom novcu i ne pricam jer se on nikad ne moze vratiti.