imao si srece. imaju dobre majstore tamo.
fora sa perlom je sto koristis dve razlicite boje u zasebnim prelazima da bi postigao taj efekat presijavanja na suncu. treba to potrefiti. dvaput sam radio takve fore, jednom je uspelo super a drugi put ne bas 100%.
farbao sam prednji branik na fiatu bravo. nebo plava perla. podloga ide ljubicasta mat, perla preko toga pa lak. na kraju je ispalo da kad pogledas auto spreda, sve ok, identicna nijansa. pod uglom, videla se mala razlika u nijansi. dovoljno da pizdim svaki put kad vidim auto. a farbao sam ga jer je bio sitno izgreban od kamencica bolje da nisam dirao nista.
ljudi,imam jedno pitanje,desava mi se par puta kad naglo zakocim da mi pali lampicu/crvenu/na tabli,ona kao znak uzvika,znam da su to kocnice,al sad neznam,odlicno koci,dal da menjam plocice?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
pa moguce,puna je do maximuma,nego sad mi svaki treci dan pali lampicu kao da fali tecnost za pranje stakla,a puna je do cepa/ pojma nemam zasto,dal ste imali iskustva/ hvala,pozdrav za sve
Pa da, ta lampica za tecnost za vetrobran i kod mene se pali i to samo kad posudu napunim do vrha
Ako te bas nervira ono pistanje, odvrni deo gde je plovak, izvuci ga napolje, pa vrati nazad (ja tako radim) i onda se neko vreme ne pali lampica...
Mada ja na tu "pomocnu signalizaciju" i ne obracam paznju. Kad parkiram kola na neku strminu ili ih popnem na veci ivicnjak OBAVEZNO mi se upali lampica za nedostatak ulja u motoru (verovatno samo zabode plovak) i tako gori do sledeceg veceg drmanja...
e ljudi,juce kad sam bio na servisu,upoznao sam lika taksistu koji je kupio lajku 111,u italiji,sa klimom i kaze da je to fabricki,i neka cudna,al neobicna tamno zelena boja,takvu nisam kod nas video.
konacno sam sredio lampicu za pranje stakla!!! ocistio sam onaj plovak od kamenca,trljao zicom za pranje sudova,a zatim sam ona tri srafa sa vrha cepa odvrnuo,e sad...unutra se nalaze 2 zice koje se spustaju skroz do dna plovka,ocistio i vratio nazad,i sve sredjeno! tako da znate,ako nekom treba savet!
ljudi,dobro vece,imam jedno pitanje,e sad neznam dal je to problem ili vec sta,naime desilo se sledece,kad stavim kljuc u bravu,i dam kontakt,da upalim,kao da nesto blokira kljuc i nece da upali,jednostavno nece dalje,i onda vratim nazad pa ponovo dam kontakt i onda upali. sta to moze da znaci?
zdravo ladomani,evo ovom prilikom zelim svima da pozelim srecnu i uspesnu novu godinu,da vam se ostvare ako ne sve zelje i zeljice,onda bar 50 posto .za koji dan krecem lajkom za bec,a posle u budimpestu. bice slika,kad se vratim se javljam,cao svima i sve najbolje!!!!!i naravno,da nas sluze masine!!!!!!!!!!!!!!
e,evo mene!!!!!! ukratko cu,bio sam 3 dana u Becu, i posle 4 dana u Budimpesti... sta reci,lepo je videti kako zivi normalan svet. putevi odlicni,benzin,takodje,ne mogu da prepoznam lajku,vuce,kopa,sipao sam 95 oktana,nisam jaci,jer stvarno je razlika u odnosu na nas kao nebo i zemlja. putarinu sam u austriji platio 10 e za 10 dana,au madjarskoj 13 e za 10 dana.lajka je odlicno podnela put,ima ih i po Becu,i po Budimpesti. video sam i prioru. sve u svemu odlicno sam se proveo,nikakvih problema nisam imao. ako se setim jos necega kucnem.Pozdrav za sve