mirisne konzervice
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
mirisne konzervice
ja sam sto se tice cistoce kola,kako spolja tako i iznutra pravi manijak
volim da je cisto,mirisno,za plastiku koristim sprej,i godinama sam stavljao jelkicu,ali jelkica brzo izvetri...mirisne konzervice su puno bolje,lepo mirisu,dugo traju,narocito kad je toplo pa se onaj gel lepo topi...e... ali problem je gde je staviti,jer u lajkama novim nema mesta tj.nema gde da se stavi? ja imam jednu ideju koju sam sproveo u delo naime,konzervicu sa plasticnim postoljem sam usrafio na onu plastiku izmedju sedista/iznad piksle/ i tako lepo stoji,slikacu da vidite. meni konzervica traje oko 2 meseca,i kad se potrosi kupim novu, i lepo stavim u postolje. lepo mirise,a nemam problem padanja itd... mislim da mozete da probate i da se uverite... pozdrav
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Re: mirisne konzervice
Ajd slikaj 'leba ti da vidim!altinjanin wrote:ja sam sto se tice cistoce kola,kako spolja tako i iznutra pravi manijakvolim da je cisto,mirisno,za plastiku koristim sprej,i godinama sam stavljao jelkicu,ali jelkica brzo izvetri...mirisne konzervice su puno bolje,lepo mirisu,dugo traju,narocito kad je toplo pa se onaj gel lepo topi...e... ali problem je gde je staviti,jer u lajkama novim nema mesta tj.nema gde da se stavi? ja imam jednu ideju koju sam sproveo u delo naime,konzervicu sa plasticnim postoljem sam usrafio na onu plastiku izmedju sedista/iznad piksle/ i tako lepo stoji,slikacu da vidite. meni konzervica traje oko 2 meseca,i kad se potrosi kupim novu, i lepo stavim u postolje. lepo mirise,a nemam problem padanja itd... mislim da mozete da probate i da se uverite... pozdrav
Znaci uvrnuo si holsaraf kroz gornji deo piksle u postolje konzerve (ili kroz postolje u pikslu svejedno)?
Ja sam je drzao i nazad kod zvucnika i u vratima i ispod sedista, ali zaista nema mesta za nju...
- altinjanin
hocu,ok,da,kupio sam konzervicu,i ina ima plasticno postolje na cemu stoji,e onda sam srafcicem probusio to plasticno postolje i onu plastiku gde se nalazi piksla. lepo stoji,nema padanja. hocu slikacu,samo da internet u stan stavim posto nemam,a sve ovo kuckam sa posla 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
ja sam koristio sve i svasta, da se tako izrazim...
koristio sam i obicne jelkice, i jelkice sa onim kao rezervoarom mirisa, da mirisu duze, i one u bocicama, sto se stavljaju u plasticno postolje, pa se kace na ventilaciju. i nisam zadovoljan ni sa jednim od tih varijanti. jelkice brzo izvetre, one sa rezervoarima se zapuse, sta li vec, pa malo malo i moram da pritisnem onaj rezervoar da bi poterao miris, a onda mi ruke mirisu 3 dana na to posle. a one u bocicama slabo mirisu... jedino te konzerve nisam koristio do sad, mada ne verujem da cu ih ni koristiti jer nemam gde da ih stavim u kolima, nema mesta za njih...
trenutno nemam nista od mirisa u kolima... do skoro je mirisala silikonsa emulzija kojom su mi premazali plastiku u perionici, i mnogo mi se svidja kako mirise.
trenutno nemam nista od mirisa u kolima... do skoro je mirisala silikonsa emulzija kojom su mi premazali plastiku u perionici, i mnogo mi se svidja kako mirise.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
- altinjanin
probaj Boky,objasnio sam gde treba staviti konzervicu sa postoljem,slikacu,da vidis. super je mesto,lepo mirise,i dugo traju. ja sam koristio limun,breskvu,jabuku,grejp,narandzu,svaka je lepa na svoj nacin. sledecu uzimam miris borovine. pozdrav 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..