pretrazio sam postice i nema slicnog problema. Naime dodjem sa posla rade farovi sve ok , ugasim auto otvorim kapiju i da udjem u dvoriste cvrc ne rade svetla ni oborena ni duga ni ablendovanje. Reko dal me neko zajebava
Posto sam bio gladan ko vuk odmah sam se bacio na sarmu (6 komata
Digoh ruke i pozvah komsiju koji je elektricar ali u smislu da nije razvio nekli poseban biznis vec da ce da ti namikeri sve sto treba uz pomoc stapa i kanapa. Tako ako ti nije radila sirena na 128 mici ima da svira samo tako pa cak i kad motas volan levo desno
Pozvah ja komsu on menjao negde neku slavinicu na jugu pa sam ga cekao sat i po(sto je uspeh) i evo ga
nosi lampice gajtane stipaljke sve za operaciju. provali i on da releji rade ali ne dobijaju zivu struju(to sam i ja skontao
daj ovamo pa kad poce da pipka sa onom zicom po osiguracim a a ono varnici ko da neko svajsuje. J.... Ti i kad te pozva mislim se pa nisam hteo da varnicim i da se upalim , al on povesa na neki osigurac(mislim od grejaca zadnjeg stakla) pa ispod releja i ajd probaj . Ono braco sve ko da nije bilo nicega i blicanje i kratka i duga. Dok se ja opasulji on vec mase sa ograde aj cao i ode.Pazite covek je namikerio da radi sto jes jes. Ali malo me nervira da mi zice pice preko osiguraca i jos neke drljave sa stare ves masine bar da je neka jaca zica ipak su to svetla vuku jaku struju i jos sta ce biti sa vodom koji je dodatno opterecen. Nego sta sam ja kontao odakle releji dobijaju zivu struju. Ja nesto tripujem da bi to bilo od kontakt brave .
U al se raspisa