VW Passat B2
Moderator: lengenda
VW Passat B2
Dakle...
Passat B2 '86 godiste
1.6 dizel
40kW(55ks)
Limarija solidna, fabricki kosevi, spolja je malo nasminkan
Motor perfektan, oko 40.000km od generalne prosao
Enterijer extra osim sedista vozaca koje je malo 'potonulo'
Auto uvezen iz Svabije 2001 godine...
Cena: Moj golf + 650e
Slike sutra, veceras sam ga doterao kuci pa nisam stigao da slikam
Passat B2 '86 godiste
1.6 dizel
40kW(55ks)
Limarija solidna, fabricki kosevi, spolja je malo nasminkan
Motor perfektan, oko 40.000km od generalne prosao
Enterijer extra osim sedista vozaca koje je malo 'potonulo'
Auto uvezen iz Svabije 2001 godine...
Cena: Moj golf + 650e
Slike sutra, veceras sam ga doterao kuci pa nisam stigao da slikam
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
kad sedne u pogresan voz, sve stanice su pogresne.
mani se VW i kupi ladu. trenutno za te pare mozes da nadjes perfektan primerak 2107. ili zovi vojvodu, prodaje 2105 http://www.mojauto.rs/polovni-auto/450829 za 500e. video sam auto, odlican je. jedino sto je 1200ccm. ako hoces jaci motor, prodacu ti ja 1500 sveze uradjen za 200e
mani se VW i kupi ladu. trenutno za te pare mozes da nadjes perfektan primerak 2107. ili zovi vojvodu, prodaje 2105 http://www.mojauto.rs/polovni-auto/450829 za 500e. video sam auto, odlican je. jedino sto je 1200ccm. ako hoces jaci motor, prodacu ti ja 1500 sveze uradjen za 200e
j***** auto bez kardana
I ja mislim da cu da se vratim na Ladu... Sa VW-ima nemam srece
Sto se tice registracije, sta da ti kazem kad nemam ni dinara u dzepu... A parking je katastrofa ovde u mom kraju... Pre neki dan sam jurio mesto 2 sata... Fali mi neki dinar za Lada Oku... 1500e, 98. god.
Sto se tice registracije, sta da ti kazem kad nemam ni dinara u dzepu... A parking je katastrofa ovde u mom kraju... Pre neki dan sam jurio mesto 2 sata... Fali mi neki dinar za Lada Oku... 1500e, 98. god.
samo mi reci gde ces da kupis delove za oku???
kupi onu 2105 od vojvode, mozda ti i skine cenu za neki dinar i vozi i uzivaj, pa kad ti dosadi 1200, stavi jaci motor, i tako imas dzab dzabe ladinih motora.
sto se tice parkiranja, bez uvrede, ali da mi poklonis sad svoju gajbu, ne bih tamo ni dana ziveo upravo zbog parkiranja a i zbog vecite guzve, buke i zagadjenja.
kupi onu 2105 od vojvode, mozda ti i skine cenu za neki dinar i vozi i uzivaj, pa kad ti dosadi 1200, stavi jaci motor, i tako imas dzab dzabe ladinih motora.
sto se tice parkiranja, bez uvrede, ali da mi poklonis sad svoju gajbu, ne bih tamo ni dana ziveo upravo zbog parkiranja a i zbog vecite guzve, buke i zagadjenja.
j***** auto bez kardana
Ma buka nije problem, ja sam na trecem spratu... I meni se skurcio grad bas zbog parkinga!!! Svaki dan bar 2-3 puta sednem u kola da zavrsim nesto i svaki put trazim bar po pola sata mesto za ovo govno... Onaj golf je mogao da stane bilo gde, cak i lada nije bila toliki problem, ali passat... Jbm ti auto od 5 metara :/
Ma videcu sta cu, samo da prvo prodam ovo...
Ma videcu sta cu, samo da prvo prodam ovo...
-Peugeot 205 XR 1.4 60ks 84 god benzinac neregistrovan u extra stanju.
-Skuter kinez 2007 god Baotian 125ccm, Hondin motor u solidnom stanju (kad ga sredim bice u extra stanju).
-Komplet plinski uredjaj Landirenzo, bocu, rasprsivac, magnete, sve sa papirima
Sve valjam dalje... Ako je neko zainteresovan nek prica pa da sklopimo deal
-Skuter kinez 2007 god Baotian 125ccm, Hondin motor u solidnom stanju (kad ga sredim bice u extra stanju).
-Komplet plinski uredjaj Landirenzo, bocu, rasprsivac, magnete, sve sa papirima
Sve valjam dalje... Ako je neko zainteresovan nek prica pa da sklopimo deal
U extra je stanju... Ovu zamenu sam izvrsio sa ortakom... On je nju sredjivao za sebe... Za sebe sam planirao da uzmem Renault 9 1.6D oni su jeftini, malo trose a ja imam ortaka limara tako da mogu da ga nadjem sa sjebanom limarijom i za male pare da ga sredim...