`75 2101
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Sto se tice Turtle paste ova na slici je Scratch and Swirl remover znaci uklanja manje ogrebotinice tipa kod kvaka za otvaranje kad se izgrebe noktima ili kad je neko nemaran pa prljavom krpom brise auto.
E sad polirka za hrom je bila Revolution nesto ne znam kako se zove,ali je odlicna i radi posao za sve pare.Smrdi do zla boga ali je odlicna.
Ja sam imao najveci problem sa prednjom haubom,nju sam morao masinom polirati jer je neko udario blatobran pa su kvazi majstori zafarbavali i naravno pala je ona sitna magla i strasno je suskalo kad se prelazi recimo krpom preko nje pa sam to resio za vodenom smirglom gradacije 3000 i onda polirao pastom.
Turtle kosta oko 500 din
Revolution negde oko 800
Pasta za masinsko poliranje oko Menzerna 3500 din
Taunus 17m je isto moj,pokusavam ga restaurirati zadnje 4 godine.
E sad polirka za hrom je bila Revolution nesto ne znam kako se zove,ali je odlicna i radi posao za sve pare.Smrdi do zla boga ali je odlicna.
Ja sam imao najveci problem sa prednjom haubom,nju sam morao masinom polirati jer je neko udario blatobran pa su kvazi majstori zafarbavali i naravno pala je ona sitna magla i strasno je suskalo kad se prelazi recimo krpom preko nje pa sam to resio za vodenom smirglom gradacije 3000 i onda polirao pastom.
Turtle kosta oko 500 din
Revolution negde oko 800
Pasta za masinsko poliranje oko Menzerna 3500 din
Taunus 17m je isto moj,pokusavam ga restaurirati zadnje 4 godine.
`75 Lada 2101
Majstore otkud tebi ove slike??//
Salim se da da taj je u pitanju,vec je rastavljen ispeskaren i radi se limarija,motor i mehanika spremni.
Bagheera otisla kod novog vlasnika u Pozarevac...
Ovako ce da izgleda:

Na ovome ce da se rola:

Ovo ce da ga guni :

Cajgeri od GT-a :

Sedista:

U jednoj temi sam predstavio 3 auta moderatiri ce da posize....
Salim se da da taj je u pitanju,vec je rastavljen ispeskaren i radi se limarija,motor i mehanika spremni.
Bagheera otisla kod novog vlasnika u Pozarevac...
Ovako ce da izgleda:

Na ovome ce da se rola:

Ovo ce da ga guni :

Cajgeri od GT-a :

Sedista:

U jednoj temi sam predstavio 3 auta moderatiri ce da posize....
`75 Lada 2101
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S