Sedista,vrata i jos po nesto!

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

outsider

Post by outsider »

nisi prvi koji razmislja o tome za zadnju klupu. Nazalost, ja nisam stigao dalje od razmisljanja. :oops:
Samo sto bih ja isao na neku vecu prepravku (prednja sedista su mi od mondea pa su smanjila raspolozivi prostor za sedenje pozadi i planirao sam povlacenje naslona zadnjih sedista u nazad. To bi smanjilo raspolozivi prostor u gepeku ali bi zadnja klupa postala neka vrsta VIP loze sa puno prostora za dvoje. Naravno, morao bih da pomeram bocu, menjam zadnju dasku i plasike na kojima stoji...) :?
Kad u mislima stignem do ovde iznerviram se i kazem "ma ko je j*be, nek ostane ova ista zadnja klupa.
Ako ti budes uspeo da stignes dalje od mene, molim te pozovi me da ucestvujem u tom projektu, makar samo kao posmatrac
Kad Chuck Norris sece luk ne place on nego luk

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

OUTSIDER prijatelju, svidja mi se to sto si ugradio sedista od Forda, ja planiram i od njih da napravim prave fotelje sa cvrstom potporom sa strane, to ce da mi radi majstor a ne ja tako da mozes da dodjes da ucestvujes u projektu tako da posle pljeskavice isprobamo da li su sedista dovoljno udobna do sledece kafane-kafica :D . Inace ideju sam pokupio od mog komsije kome je jedan stari majstor tapacirao prednja sedista na pasatu,model iz 86-te, ja sam se odusevio, nije mi jasno zasto i skuplji automobili nemaju takva sedista. Posto se pozadi voze uglavnom moja zena i moj Nikola od dve godine, zao mi je da se truckaju na onoj bukvalno klupi pozadi, nadam se da cu letos to da zavrsim, pa objavljujem slike obavezno a tebe zovem na test-drive.
Sledeci auto Priora coupe.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Neko na forumu se bavi tapaciranjem.

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

CHOKSI ko?
Sledeci auto Priora coupe.

Delic9

Post by Delic9 »