Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Pa ne baš 100% nov tip, ali noviji. I sam znaš da je najveća promena na ovakvim Samarama bila samo prednji deo i unutrašnjost. Promenjena su prednja krila (idu celom dužinom do vrha - u špic, gde češće trule od prethodnog tipa), produžena je hauba a samim tim i promenjena maska hladnjaka.savke wrote:Znaci 93 je vec bilo novih tipova...?
Та два типа крила браћа Руси кратко зову "кратко крило" и "дуго крило".Goxxy wrote:Pa ne baš 100% nov tip, ali noviji. I sam znaš da je najveæa promena na ovakvim Samarama bila samo prednji deo i unutrašnjost. Promenjena su prednja krila (idu celom dužinom do vrha - u špic, gde èešæe trule od prethodnog tipa), produžena je hauba a samim tim i promenjena maska hladnjaka.savke wrote:Znaci 93 je vec bilo novih tipova...?

Jbg da sam cesce u zr, nasao bi nekoga da to uradi. Ovako, cale nevozi mnogo pa mu je dobro i ovako jos i manje trosi. Stvar je u tome sto kad se nesto pokvari cale vozi kod svog prijatelja. On nece da mu naplati, onda je caletu glupo da mu kenja... znas vec kako to ide.josif visarionovic wrote:Jooooooooooooooj skrnavljenja, joooooooj. Stojadinov karburator na takvu samaru, uh.
Pa koji pekar(cast casnoj profesiji, nego u ovom kontekstu sam morao da upotrebim) odrzava taj auto? Ne moze da se nasteluje....ccc.
@Goxxy, '93. nema takav enterijer koji si opisao, on se pojavljuje tek krajem devedesetih. Ovakva krila su postojala i pre 1993.god.