Motor i pumpa za pranje vetrobrana
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Dizne mogu da se zaokrecu,a ako su zapekle jednostavno kupis nove prskalice i resen problem.
Po meni uvek je na Samaru bolje ugraditi isparivac izmedju glavnog kocionog i levog kosa,prvo kraci je crevovod i cevovod,brze se greje isparivac,a i nema potrebe da se posuda za tecnost vetrobranskog stakla premesta i budzi nesto slicno.
Po meni uvek je na Samaru bolje ugraditi isparivac izmedju glavnog kocionog i levog kosa,prvo kraci je crevovod i cevovod,brze se greje isparivac,a i nema potrebe da se posuda za tecnost vetrobranskog stakla premesta i budzi nesto slicno.
sutra malo gimnastike, ako ne - nove dizne.Pera wrote:Dizne mogu da se zaokrecu,a ako su zapekle jednostavno kupis nove prskalice i resen problem.
Naime, nadam se da ste me razumeli, one nisu zapekle da ne bacaju vodu, cak vise, bacaju kao lude, ali su zapekle u smislu da ono malo metalno g...o unutar plastike-diznu ne mogu da usmerim.
Nadam se da ima po radnjama ...
Hvala Pero
Pera wrote: Po meni uvek je na Samaru bolje ugraditi isparivac izmedju glavnog kocionog i levog kosa,prvo kraci je crevovod i cevovod,brze se greje isparivac,a i nema potrebe da se posuda za tecnost vetrobranskog stakla premesta i budzi nesto slicno.
Za mene je to takodje bolje resenje, al' kupih auto sa ugradjenim gasom, jbg,
Da sam ugradjivao gas,
- isparivac bi bio na drugom mestu,
- bila bi tocak boca za gas,
al' jbg ...

Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Ja sam jedno leto kupao ljude tako shto sam okrenuo prskalicu na stranu pa ko naidje peske dobije mali shtrc. !!pesadinac wrote:mislim da ce tako i biti, u skorije vreme planiram da promenim creva za hladjenje, pa da iskoristim priliku pa da resim i isparivac,
al' o tom potom, prvo da resim da se pere samo staklo, a ne komplet auto
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- zlatko83vr
Sredio bih ovaj mehanizam za pranje stakla. E sad onaj motorcic nisam siguran da je ispravan, popravljao sam ga vise puta i opet zariba. Isparivac mi je postavljen na mestu posude za vodu. Odmah da napomenem da ni posudu nemam.
Mogu li da kupim taj motor( ili pumpu) od drugog vozila ? Na prethodnoj strani postoji slika, mislim da je Gorstak, stavio posudu u onom kanalu ispod soferke, ne znam kako je u tome uspeo.
Da li da kupujem taj deo za drugo vozilo i izmestim posudu na drugo mesto ili da prebacim isparivac na levu stranu?
Taj sistem za pranje stakla je veoma korisna stvar, dosadilo mi vise, da izlazim iz kola i flasom perem staklo.
Mogu li da kupim taj motor( ili pumpu) od drugog vozila ? Na prethodnoj strani postoji slika, mislim da je Gorstak, stavio posudu u onom kanalu ispod soferke, ne znam kako je u tome uspeo.
Da li da kupujem taj deo za drugo vozilo i izmestim posudu na drugo mesto ili da prebacim isparivac na levu stranu?
Taj sistem za pranje stakla je veoma korisna stvar, dosadilo mi vise, da izlazim iz kola i flasom perem staklo.
- zlatko83vr
http://www.postimage.org/image.php?v=gxml33S
To je pumpa za vodu, tako pise. Samo kod mene ona se nalazi nesto nize, nije na tom mestu.
To je pumpa za vodu, tako pise. Samo kod mene ona se nalazi nesto nize, nije na tom mestu.
- zlatko83vr
- zlatko83vr
Pumpa moze bilo koja nemora ta! Ja imam od stojadina bar tako mislim posudu sa pumpom,stim sto je pumpa odmah ispod posude namontirana je na posudu i posle samo je crevo dovedeno do t-razvodnika koji vodi na ventile i to je to,mnogo bolje radi! Sa original pumpom sam imao problem da kad potrosi tecnost posle nemoze da je ponovo povuce!
- zlatko83vr