djape1977 wrote:hvala, hvala...
pa sta da ti kazem, imas limarsku radionicu u kuci, imas i ladu, napred i navali.
jedino me malo brine tvoja ideja o ubacivanju dizela, tu se sudaras sa gomilom problema...
lada diesel nije želja zbog smanjenja potrošnje ili lakše prodaje to je plan koji se već dugo otima a na kraju će se i oteti(stvar prestiža ), ali suština je u tome samo nek je drugi motor , imam nešto drugo u planu ( 2107 2.0 e ) imam i žrtvu i primaoca i tim za transplantaciju jedini me još muči hoće li podnijeti mjenjač tu snagu i kako da riješim elektro instalaciju komplet auta kao i injection instalaciju gdje da strpam
Last edited by Milan 2107 on Tue Jan 26, 2010 7:31 pm, edited 1 time in total.
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
750din komad
trebalo je da kupim i podkrila od golfa, manje bi posla imao sa pravljenjem podkrila pozadi. kasno sam se setio.
@serzas - pa malo mi je cimanje da pravim opet dve felne 8 ili 8,5 sirine jer 245 na moje 7x13 felne tesko da bi stale, a kad ih istrosim tesko da cu ih ikad vise naci da kupim. bilo bi ok za neki auto koji se malo vozi ali ja gume menjam priblizno na 2 godine
realno ako nemenjas gume ka svake 2-3 godine to je isto sto i nevoziti auto ista stvar i kod mene.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
bas me poterao neki baksuz ovih dana. prvo me je zezala lajka sa paljenjem, istovremeno crkle dve svecice i kojekavi losi kontakti i lose mase... ceo dan sam se zezao dok sam to sve sredio. par dana kasnije - uleteo virus u komp. pustim NOD da pocisti, pukne windows na pola posla i cao... virus uleteo u bios, sj*** sve redom, boot sektor na hardu, pola podataka sa hard diska nisam uspeo da sacuvam. u utorak mi se u voznji raspadne lamela. slepanje, skidanje menjaca i vec redom... nadam se da sam sad ispunio uslov da sr*** uvek idu po tri za redom i valjda sam miran neko vreme.
ma to sa kvarovima kad krene... ... evo i mom komu u garazi vrisno HDD pre neki dan, ma da poludim bez muzike...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
serija se nastavlja... ostao sam bez onog ruskog znaka sa maske. neki sivonja ga je iscupao, cak je uspeo da sjebe i mrezicu maske za koju je bio zakacen...