Lada 2105 1200S(PORT)

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

Post Reply
Delic9

Lada 2105 1200S(PORT)

Post by Delic9 »

Evo i ja da postavim koju sliku.
Unapred se izvinjavam zbog lošeg kvaliteta slika, ali u pitanju je vga kamera(jbg kad sam kupovao telefon nije mi trebala kamera).
Da dodam još malo informacija.
Ja sam inače student FON-a, trenirao sam odbojku, oko mehanike me sve interesuje, volim da su mi ruke umazane motornim uljem :D (ovo sam zaboravio da napišem u predstavljanju, ako vas još nešto interesuje pitajte)
Trenutno ćale vozi auto, pošto još nisam položio :( , međutim vozim i ja kad on ide sa mnom pošto je pandur :mrgreen:
Na autu ništa nije budženo, sem volana koji je kupljem na Bubanj Potoku. Ako Bog da na proleće će ˝ruski stroj˝ preći u moje vlasništvo, pošto ćale planira da kupi golfa II(ne zna šta valja). Onda će doći na red limarija, farbanje i generalka.
Pošto je stajala skoro godinu dana pre nego što smo je kupili mislili smo da neće upaliti. ali Lada nas je demantovala. čim sam okrenuo ključ ona je upalila, ali posle nekih pola sata rada se ugasi i dok se ne ohladi nema šanse da upali. tada ćale i ja nismo mogli sami da uradimo generalnu, jer sam tad počeo da posećujem doktore :( , a brat je radio po smenama, Ladilak je morao kod majstora. a majstor je očaj živi. 500 km posle njegove ˝generalne˝ auto je počeo da troši ulje, dimi na iberlauf i ko zna šta još.
Image
Kad smo kupili auto, kilometraža je bila oko 99500. Ovo je prešla za pola godine
Image
enterijer je beo, ali malo prljav :oops:
Image
dole je guma, pa planiram da kupim crni ili sivi tepih pa da ga postavim unutra
Image
prednja sedišta su malko iscepana(takva su bila kad smo je kupili)
Image
levi špic krila je propao, a desni je bio odrađen ali užasno
Image
Kad kupim novi telefon dobićete malo jasnije slike

djape1977

Post by djape1977 »

sto se sedista tice, imam viska sedista od mog fiata 131 u sasvim ok stanju pa ako te zanima da pravimo neki dogovor
j***** auto bez kardana

Bishop

Post by Bishop »

Ili ako te zanima tapaciranje javi se.
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!

Delic9

Post by Delic9 »

Ne mogu ništa da planiram unapred, još pogotovo sad ako me uhvati polaganje po novom. ali ako budem hteo, uvek znam gde mogu da vas nađem :D

sasac87
Automobil: Zaz 1102 Tavria

Post by sasac87 »

Ma sta ce ti dozvola i onako cepas lajku po Livadama bez dozvole :mrgreen:
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab139448.gif[/img][/url]
[url=http://thermage.com.ua/page27/]омоложение[/url]

Delic9

Post by Delic9 »

Haha treba mi za BG :)
СРБИЈА
Конвертор

Post Reply