bala lad(j)a
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Ne, mislim na to da ako će crni deo da bude mat a donji deo da bude u boji karoserije. Mora dobro da se pripremi branik i da se to profesionalno uradi. Isto važi i za prelaz sa crne na boju karoserije.
I nisam ja farbao već je to radila radionica gde sam radio cela kola svojevremeno. Elem, ovim nisam baš 100% zadovoljan, baš zato što farba puca na tim prelazima. Ustvari, ne puca farba već puca sloj na koji je nanešeno. Evo primera.

I nisam ja farbao već je to radila radionica gde sam radio cela kola svojevremeno. Elem, ovim nisam baš 100% zadovoljan, baš zato što farba puca na tim prelazima. Ustvari, ne puca farba već puca sloj na koji je nanešeno. Evo primera.

[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Sad sa tim karbom nemas vise od 60KS.josif visarionovic wrote:Jooooooooooooooj skrnavljenja, joooooooj. Stojadinov karburator na takvu samaru, uh.
Pa koji pekar(cast casnoj profesiji, nego u ovom kontekstu sam morao da upotrebim) odrzava taj auto? Ne moze da se nasteluje....ccc.
Ako je IPM (taj se fabricki ugradjuje), narocito ovi noviji, menjaj ga odmah, to nista ne valja. Ja sam kupio NOV u radnji i ne moze da se nasteluje, ne radi lepo na leru, 3 kruga okrenes sraf, ono nista, bio mi na autu 200 km i skinuo sam ga, narucio sam iz Nemacke nov Weber i kad sam ga stavio, NIJE UOPSTE bilo potrebno stelovanje, radio je kao sat, a sraf reaguje na pomeranje od 1mm. Auto ide kao metak, veze nema sa onim IPM-om.
Ja ti savetujem da uzmes Weber sa Fiat Una, Pande, Ritma, Fiorina, spolja su POTPUNO isti, tako da nema nikakvog budzenja, a posto ti je sad taj na autu, samo ga zamenis, izvadis taj, stavis Weber. Veoma je primetna razlika.
- josif visarionovic
- Site Admin

Neznam kolko ce lepo izgledati branici crno-belo. Ceo beli predji branik izgleda lepo ali zato zadnji izgleda tolko ruzno... Probacemo.. ako nista drugo ostavicu vako kako je sada. Hvala u svakom slucaju!
Miljane jel znas koliko para su ti fiatovi karburatori?
Miljane jel znas koliko para su ti fiatovi karburatori?
Last edited by tommy on Thu Jun 21, 2007 9:17 pm, edited 1 time in total.
moja Lada, gazi svakog gada...;)
- KamAZ driver
- KamAZ driver
Пре им'о Алека са ДААЗ-овим карбом. Подешен како ваља - други ауто. Бога ми, остависмо доста пара карб-сервису "Анушић" у Панчеву.Miljan wrote:Ma ti imas EFI, bas te brigaKamAZ driver wrote:+1josif visarionovic wrote:DAAZ ako je nov i originalan nema teorije da ne moze da se nasteluje.
Pre im'o Aleka sa DAAZ-ovim karbom. Podešen kako valja - drugi auto. Boga mi, ostavismo dosta para karb-servisu "Anušić" u Pančevu.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Weber

Nisi trebao da ga prodajes, trebao si ovo da napravis:KamAZ driver wrote:Пре им'о Алека са ДААЗ-овим карбом. Подешен како ваља - други ауто. Бога ми, остависмо доста пара карб-сервису "Анушић" у Панчеву.
Pre im'o Aleka sa DAAZ-ovim karbom. Podešen kako valja - drugi auto. Boga mi, ostavismo dosta para karb-servisu "Anušić" u Pančevu.

- KamAZ driver
Joj, знам, вид'о сам то у "За рулем": V6 уз Аудија, торпедо од "Вектре", а опет - "Моца".
Без обзира на то што не би био такав, жао ми мог тенкића цигло боје немаш појма колико.
Joj, znam, vid'o sam to u "Za rulem": V6 uz Audija, torpedo od "Vektre", a opet - "Moca".
Bez obzira na to što ne bi bio takav, žao mi mog tenkića ciglo boje nemaš pojma koliko.
Без обзира на то што не би био такав, жао ми мог тенкића цигло боје немаш појма колико.
Joj, znam, vid'o sam to u "Za rulem": V6 uz Audija, torpedo od "Vektre", a opet - "Moca".
Bez obzira na to što ne bi bio takav, žao mi mog tenkića ciglo boje nemaš pojma koliko.
KamAZ je dobra mašina.