Ljudi pozz. Da ne otvaram novu temu, ako vec postoji neka neko usmeri. Pred zimu sam sredjivao patos, jer mi voda nadojila tepih u pi..u ma..... postojale dve rupice, to sam zavario i lepo ceo patos i ispod i iznutra premazao izolacijom. Staklenu vunu sam zamenio ma divota. Danas lepo vreme, pa reko da pregledam patos iznutra, skinem lajsne podignem tepih a patos vlazan, staklena vuna se nadojila I TO samo na mestu ispod vozacevih nogu, sve ostalo suvo ko barut. DA LI JE neko ima slican problem i kako ga je resio. Ako negde ne ulazi voda, onda je zbog staklene vune, koja po mom misljenju, stvara kondezaciju, ja premazujem vec treci put patos za 5 god. i stvarno mi ide na zivce. U svakom slucaju sutra idem kod majstora, koji mi je pre toga rekao da se voda slivala zbog zapusenog slivnika pored osiguracke table. Valjda cu resiti ovaj problem.
Sad sam video da sam pisao u necijem predstavljanju, jer moje pitanje najvise odgovara ovoj temi. Za svaki slucaj sam isti problem predstavio u temi IZOLACIJA.