ajd' kad si probudio temu i ja da se ukljucim. Kama I-511 se odlicno pokazala protiv pola metra snega. Od kupovine ima skoro 2000km i utisci su odlicni, kako sa asfalta tako i sa terena...
obrati paznju da su se pojavile i voltyre vs22
uzivo mi deluju prilicno ozbiljno, kao i i511 ali su ipak malo blaza varijanta. I cena im je nekih 400-500 din niza. Za leto su sasvim ok na izgled, mada i zimi verujem da bi bile dobre jer su mnogo meke na dodir i sara je duboka, a i "M+S" je tu.
Da znam, ali imam vec dve nove 511-tice, pa mi fale jos dve da kompletiram. Samo jako se tesko nalaze, uvoz stize tek u septembru, i ne mogu se nigde poruciti, vec samo ako se naleti u nekoj radnji da ostao neki komad. Ima ih kod Tadica, i malo su skuplje ali jbg. kad moram da kupim sta cu.
U svakom slucaju, hvala svima koji su se potrudili da mi pomognu.
a nije mi jasno sta me sprecava da manje opterecenu gumu manje i napumpam? Ako nece da nosi par tona kao kod Gazele, zasto bih je pumpao na 4,5? Jednako je kruta kao i511. Dugo sam koristio CargoSpeed koji je takodje C guma, ali pumpao sam shodno nivinom uputstvu i nikakvih problema nije bilo niti se gazeci sloj neravnomerno habao. Jos malo pa kupujem 4 felne i vracam CS za leto.