Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
cudi me da nisu ubacili neke cipove u tablice... ovako ne kapiram po cemu su ove tablice lepse, bolje ili sta vec, od starih. bolje su jedino sto su komplikovanije, pa pandur ima manje sanse da mi u nekakvoj brzini zabelezi broj. O slovima X,Y i W na srpskim tablicam da ne komentarisem
Moze covek da proguta sve i ta slova X,Y i W ali do kada ce da zajebavaju narod sa tim pricama o novim tablicama i novim saobracajnim dozvolama i ostalim sranjima.Crnogorci stekli nezavisnost juce a vec su sve promenili.Hrvati u sred rata 90-ih godina isto sve uradili cas posla.Jedino mi jos koristimo pasose, licne karte i ostala dokumenta na kojima stoji ime pretprosle drzave SRJ.Do kada cemo tako kaskati Bog dragi zna.
IlijaGM wrote:znaci posle 7 godina od izdavanja tablica,i ako vozilo nije menjalo vlasnika morash da uzmesh druge.
Navodno posle 7 godina reflektujuci sloj na tablici gubi svojstvo i tablica mora da se menja.Eto jos jednog lakog prihoda nasoj supljoj drzavi.Sad ce nam opet uzeti jedno 50 evrica za tablice i saobracajnu itd, itd.......
moja dozvola je SFRJ,istice krajem godine....koju cu dobiti ne znam tj. ko zna kako cemo se zvati do kraja godine. cuo sam da uz nove tablice ide i neka nalepnica koja se mora lepiti na vetrobransko staklo,inace tablece ne vaze.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..