Auh nisam ni uvecao slike da vidim zadnji kraj a prednji deo nije od Z101 (bar ja mislim) jer su one ovalne (elipsaste) rupe na prednjem veznom limu kod Z101 dosta vece .
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Vece su kod NT veznog lima (128 mk2, 101 GT/GTL), na njega mogu samo cetvrtasti farovi, a ovo je ST vezni, mogu i cetvrtasti i okrugli, ali je ovo Zastavin vezni lim, Fiatov ima ono uzvisenje sa donje strane maske.
Ali je posteno zasran sa ovim pragovima i zadnjim delom.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
ma motor je u sustini ok. kompresija je ujednacena, oko 9.5 na svim cilindrima, ulje ne trosi, jednostavno ima 75ks i cuje se po malo lanac iako je nov kao i spaner i lancanici, malo se cuju klackalice, sve sto je uobicajeno za ladu. samo je beda ziva kad sa 120 spadnes na 75ks. 45 konja je razlika koja se i te kako primeti. ima jedan jugov motor manjka. a to sa start sprejem je dobra fora ali poznajem sebe i suvise dobro. ja bi trosio konzervu na dan i motor bi mi izdrzao nedelju dana.
najbrze mislis? oko 175-180.
nisam ja bas neki frik za max brzinu. vise me zanima ubrzanje. u najboljim danima 1,8 motora je isla ispod 9s do 100, verovatno blize 8s, a urzanje od recimo 80-140 je jezivo.