Plin za moju samaru
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Plin za moju samaru
Gde u Bg najpovoljnije ugraditi plin i koji? Koja je cena bez atesta i koliko kosta taj famozni atest?
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Imas kod galenike euro gas mislim da se zove,tu je i pumpa. rade ok,znam mnogo taxista da su bas tu ugradili. lovato uredjaj ugradjuju,mislim da je oko 200e. to ti je najblize,taman usput svratis. a sto se atesta tice mislim da je oko 6500 dinara. mislim da sam ti pomogao,mozda neko zna jos neko mesto,i nesto vise. pozdrav
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Ja ugradio kod Rasica bilo 250e pre pune dve godine + 30e doplata za bocu umesto rezervnog tocka. Atest je bio oko 5000 + vanredni tehnicki(menja se kilaza vozila posto se ugradi gas). Tada to nije bila najjeftinija opcija ali evo Bogu hvala 2 godine kasnije i 30 000 sve sljaka savrseno, samo imas obaveznu zamenu filtera na svakih 10 000 (oko 600 dinara). Cini mi se da clanovi imaju i popust kod njih.
- altinjanin
nemoj polovni,kad vec uzimas uzmi da valja nov,imas i garanciju,a sto kaze Aksentije obavezno,ali pod''OBAVEZNO' na svakin 10000 menjaj filter za plin,posto je plin kao i benzin katastrofa!! jednom prilikom kad sam ja menjao na staroj lajki taj filter je bio ugljenisan,znaci crna boja je bila''bela''nasta je licio..i naravno struja ti mora biti u savrsenom stanju.
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
ajde da ne otvaram novu temu.
zbog konstantnog poskupljenja benzina, ne mogu vise da podnesem te troskove i moram da ugradjujem TNG. pa bi hteo da pitam, koje sistem ugraditi (mislim na marku)? koji se najbolje pokazao, vasa iskustva? Lovato, Landirenzo, BRC...???
zbog konstantnog poskupljenja benzina, ne mogu vise da podnesem te troskove i moram da ugradjujem TNG. pa bi hteo da pitam, koje sistem ugraditi (mislim na marku)? koji se najbolje pokazao, vasa iskustva? Lovato, Landirenzo, BRC...???
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- altinjanin
na staroj lajki sam imao Landi,i bio sam zadovoljan..e sad,raspitaj se za cene,mislim da je brc vodeci,samim tim i najskuplji. mnogo mojih prijatelja ima i lovato,i zadovoljni su. ustvari to su tri poznate marke,i mislim da neces pogresiti bilo koji uredjaj da stavis,samo naravno da to urade kako treba u servisu.
Novi Lovato isparivaci su postali veliki problem,konkretno komsija iz subotice koji radi u auto-gas servisu mi je to i rekao.Elem kupim ja u Union-Karicu nov Lovato isparivac,oni su i jedni od uvoznika za srbiju,a komsija mi kaze da ga otvorimo pre ugradnje i vidimo kakva mu je vakum membrana,jer mi rece da se desavalo da ljudi ne uspeju da ga doteraju do kuce i vec ode.
Otvorismo mi i bilo je tako,vakum membrana odma u smece,i onu za vodu smo takodje zamenili,kaze izdrzi jedno godinu dana i onda i ona ode.Preporucio mi je neke bugarske membrane koje oni imaju i za koje kaze da ce sigurno raditi par godina,tako sam i uradio i isparivac sljaka.
Prepoznaje se po orig.kutiji i ima zig.
Za bocu-samo ona umesto rez.tocka,malo skuplja,ali je bolje.
Otvorismo mi i bilo je tako,vakum membrana odma u smece,i onu za vodu smo takodje zamenili,kaze izdrzi jedno godinu dana i onda i ona ode.Preporucio mi je neke bugarske membrane koje oni imaju i za koje kaze da ce sigurno raditi par godina,tako sam i uradio i isparivac sljaka.
Prepoznaje se po orig.kutiji i ima zig.
Za bocu-samo ona umesto rez.tocka,malo skuplja,ali je bolje.