Može Alu ako su relativno jeftine mada bi preferirao čelične npr. od Punta mk2 ali da im ET bude oko 35 i ako je moguće 5.5J koliko je i standardno na tom puntu, ako se dobro sećam.
Preferiram NS i okolinu ali može i potez NS-BG
Cena odgovara ali me zanima u kakvom su stanju i mogu li se neke slike videti? Ako može da se proveri ET, mislim ako piše na felni probaću da nađem ako uspem koji se ET stavljao.
slikacu ih sutra pa cu pogledati i ET ako pise, mada cesto i nema na fabrickim felnama napisano. stanje osrednje/upotrebljivo. nisu trule, valjalo bi im farbanje, tu i tamo iscukane po rubovima.
Ma bitno mi da su prave, ako su prave onda ih samo ispeskarim i sredim. Mada nekako ne verujem da je ET odgovarajući, gledam Cromodora katalog alu felni i za regatu je et 43 do 45
Izvini, zaista nebi da navaljujem ali mogu li se sutra, prekosutra saznati one mere od gore? Idem za BG u nedelju pa da znam šta da radim, tj kako da isplaniram put ako uopšte vredi dolaziti.
EDIT: Sutra sam u BG slobodan nakon 17 (ili oko 9, pola 10 ujutru) pa ako izmeriš (i ako odgovara) mogu da navratim da ih vidim uživo samo mi moraš reći na PP koju adresu da se pojavim
Ko što Đape reče, na regati prevelik ET, konkretno 45mm. Možda bi moglo da stane ali smo se složili da nebi bilo baš pametno.
Da te pitam nešto? Distancer od 5mm, jel bi mogao da se smesti na čelične felne, vidim u glavnom ih stavljaju na alu pa sad ne znam kako bi se ponašao na čeliku? Ako bi moglo onda bi mogao da jurim neki čak i do 40mm