Niva styling
Moderator: letnjikovac
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
ja se plasim da stavljam ovaj sendvic u haubu sto zbog vlage koju bi zadrzavao, sto zbog straha od pozara. mada kazu da je samogasiv, ali ko bi znao. tokom zime mi je izolacija kod vozaca popila malo vode od unetog snega, pa bih da je izbacim i stavim ovo cudo, a kad je bal nek je maskembal... stavio bih na ceo zid izmedju motora i kabine. ni sad nemam neki problem sa bukom, ali uvek moze bolje. vise mi smeta zujanje vetra pri brzoj voznji, ali tu vec ne vidim lek.
nisam nikad video da je ta obloga haube vlazna. u principu tu i nema neke vlage.
da je samogasiva - trebalo bi da jeste. jednom mi je na 132ki parce te izolacije palo na izduvnu granu i tinjalo je i dimilo ali se nije zapalilo.
sendvic se postavlja sa strane sa koje dolazi buka, a azmafon iznutra po kabini.
neminovno je da se tokom zime i kisnih perioda izolacija ispod nogu nakvasi ali bi trebalo da se i osusi cim pocne toplije vreme. proveri da nema nekih rupa gde voda ulazi u kabinu?
buka verta, bar na kockastim ladama, najcesce potice od losih kedera (diht guma) oko vrata i od propalih filcanih dihtunga izmedju bocnih stakala i vrata. prvi se lako nalaze novi i kostaju oko 1e/m a druge nikad i nigde nisam video u prodaji i dosad sam ih u vise navrata cerupao sa drugih automobila.
da je samogasiva - trebalo bi da jeste. jednom mi je na 132ki parce te izolacije palo na izduvnu granu i tinjalo je i dimilo ali se nije zapalilo.
sendvic se postavlja sa strane sa koje dolazi buka, a azmafon iznutra po kabini.
neminovno je da se tokom zime i kisnih perioda izolacija ispod nogu nakvasi ali bi trebalo da se i osusi cim pocne toplije vreme. proveri da nema nekih rupa gde voda ulazi u kabinu?
buka verta, bar na kockastim ladama, najcesce potice od losih kedera (diht guma) oko vrata i od propalih filcanih dihtunga izmedju bocnih stakala i vrata. prvi se lako nalaze novi i kostaju oko 1e/m a druge nikad i nigde nisam video u prodaji i dosad sam ih u vise navrata cerupao sa drugih automobila.
j***** auto bez kardana
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
nije rupa u pitanju, nego se unela voda tokom zime, a patosnica je gumena preko pa cenim da zbog toga se ne susi. moram ili da je izbacim na jedan dan ili da stavim novu.djape1977 wrote:
tu se slazem. kad neki prozor nije lepo zatvoren to je zujanje koliko hocesdjape1977 wrote: buka verta, bar na kockastim ladama, najcesce potice od losih kedera (diht guma) oko vrata i od propalih filcanih dihtunga izmedju bocnih stakala i vrata. prvi se lako nalaze novi i kostaju oko 1e/m a druge nikad i nigde nisam video u prodaji i dosad sam ih u vise navrata cerupao sa drugih automobila.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S