evo jos malo slika,nije lajka cista nemojte mi zameriti,tu je slika vinjeta,gornja je iz austrije,a donja iz slovenije. i resenje kako sam montirao mirisnu konzervicu.. treba novu da uzmem posto je ova gotova. pozdrav svima
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
prosle godine kad sam uzimao zimske gume,u servisu nisu mogli sat vremena da skinu poklopce,posto je saraf/ide na imbus kljuc/ potpuno propao,ni makac,a plasticni poklopci su naprsli,tako da su morali da ih busilicom odviju,i od tada nemam,nema veze,mozda i bolje ovako,jer da mi je guma pukla na putu,nemaq teorije da bi skinuo.
Ma ovako su ti bolje felne, auto izgleda agresivnije!
I ja sam u pocetku trazio poklopce, felne su slicne tvojim (od maree), ali onda shvatio da bez njih auto lepse izgleda...
sta je ovo,nema nigde nikoga? da malo temu osvezim,jutros uradjen servis,ulje,svi filteri,stavljeni novi diskovi/valeo/i nove plocice. 9,500 racun,i onda sam natankovao lajku i dosta od mene!!
4950 sam platio diskove/par naravno/ VALEO,i nove plocice. morao sam posto je tresla kad kocim,volan samo vibrira. a sada...jao miline,koci kao zmaj,cim pipnem kocnicu,kopa u mestu
jesu VALEO,komplet diskovi i plocice. Pa znas sta ja odem u servis i tamo mi sve stave,ja jedino ulje kupim mada i to imaju /sipaju shell/ a ja koristim elf. tako da ne znam zaista gde oni nabavljaju.