Kvalitet rezervnih delova prodavnicama
Moderators: BokeYGTi, dejo, Miljan
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ne treba uzimati te no name ili sta ti ja znam jeftinije varijante,moze mnogo veci cirkus da se napravi.. da bilo je u emisiji sat,bosh,osram,varta treba uzimati. ja sam davno uzeo tu plavu sijalicu za staru lajku,i svetlelo je haos/kao da je dan i sunce/ ali posle 5 dana kad sam upalio svetla sijalica je eksplodirala,i toliki je bljesak bio da sam mislio ode auto,ode sve u pm...naravno deo zica je potpuno izgoreo,prosto ugljenisano.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
-
samara1500
treba da menjam mazetnu na letvu, kupio 18 eura a na njoj je bila nalepnica Balakovo.
na opipu je guma skroz u redu ali kako ce se pokazati videcemo.
na opipu je guma skroz u redu ali kako ce se pokazati videcemo.
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: Kvalitet rezervnih delova prodavnicama
Ima li ko iskustva sa Akron Malo delovima? http://www.malospa.it/
Konkretno mislim na creva kočnica. Drugaru na samari propalo a za sutra mogu samo to da nabavim od kao kvalitetnijih (Ricambiflex i Corteco niko nema Semperit prestali da drže u komšiluku), nude mi još i MS ali ipak su to kočnice u pitanju.
Hvala
Konkretno mislim na creva kočnica. Drugaru na samari propalo a za sutra mogu samo to da nabavim od kao kvalitetnijih (Ricambiflex i Corteco niko nema Semperit prestali da drže u komšiluku), nude mi još i MS ali ipak su to kočnice u pitanju.
Hvala
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Čisto da javim da su Mallo baš lepo kvalitetna creva. Izgleda maju dvostruko pletivo u aramturi jer nema šanse (ok stepen dva, ali ona jeftina mogu 180 da okrenem) da ih uvrnem kao ova za 150 dinara. Nije moj auto pa ne znam kako koči ali kaže mi čovek da bolje koči, mada posle onih starih i da sam mu ova nova od 150din stavio bilo bi mu bolje.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Kada kupujete zabice za vrata obavezno kupujte one tvrdje , one mekane su loshe da losije ne mogu biti ! tvrde stavite u toplu vodu da omeksaju da se ne bi lomile pa tek onda ih zabadate !!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Mislis malo da ih prokuvam a
ja sam uzimao neke zute 7 dinara komad,a tvrde ruke su mi otpale,jedva sam ih klestima skidao i stavljao.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Upravo te zute , ja sam izlomio skoro 500 dinara tih zutih tvrdih dok sam namestao tapacire na vratima , i onda se odnekud stvori komsija i kaze "Stavi ih u vrelu vodu da omeksaju lakse cesh da ih nagurash u vrata , a kad se ohlade ima da drze bolje nego fabricke " !!! Shto se isopostavilo da je tacno moj izuvijani tapacir se sada prislonio uz vrata u full-u !!!! 
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Ljudi, u kojoj prodavnici ste kupovali žabice za tapacire? Treba mi za Samaru, jer mi ona plastika "struže" o instrument tablu na svakoj rupi, što je postalo krajnje iritirajuće. Hvala.
Moja Lada je naširoko poznata...uglavnom u ženskom delu populacije...
Imale su u Auto disku one zuto-braon originalne ruske,njih mozes par puta da montiras-skines i jos su upotrebljive
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Hvala na informaciji Pero!Pera wrote:Imale su u Auto disku one zuto-braon originalne ruske,njih mozes par puta da montiras-skines i jos su upotrebljive
Moja Lada je naširoko poznata...uglavnom u ženskom delu populacije...