problem sa prozorima!
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
problem sa prozorima!
Trazio sam po forumu gde ima ovako neki problem i nisam nasao!
E ovako imam problem sa prozorom do vozaca kada se podize pred sam kraj se ukosi i nece dalje,a kada se spusta sve normalno,skinuo sam bio plastiku sa vrata i gledam sve unutra stoji ok neznam u cemu je problem ako je neko imao ovakav problem a resio ga neka mi kaze kako! Unapred hvala!
E ovako imam problem sa prozorom do vozaca kada se podize pred sam kraj se ukosi i nece dalje,a kada se spusta sve normalno,skinuo sam bio plastiku sa vrata i gledam sve unutra stoji ok neznam u cemu je problem ako je neko imao ovakav problem a resio ga neka mi kaze kako! Unapred hvala!
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
moguce da oni nosaci nisu nastelovani,tj.popuste srafovi,stalno otvori-zatvori. imas 2 nosaca koja drze staklo/staklo je u sredini/,i moguce prilikom zatvaranja pri samom kraju da pobegne,probaj rukom da gurnes staklo do kraja da lepo legne do kraja,zatim uzmi srafciger i ubodi u keder da ne padne staklo,i onda malo otpusti jedan nosac pa vidi da li kaci i krivi se. znam ta stakla su uvek bila problem na lajkama,ali sta je tu je.....
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
e isto to se desava kod mene, od skoro, na vozacevoj strani. ja i cale smo nesto skidali tapacir na vratima da bi nesto namestili, i od tad se to desava. doduse ne stalno, ali se desava.altinjanin wrote:moguce prilikom zatvaranja pri samom kraju da pobegne,probaj rukom da gurnes staklo do kraja da lepo legne do kraja
a za staklo na suvozacevoj strani i da ne pricam. od kad je kupljena, staklo se ne zatvara do kraja kako treba vec mora da se gurne malo ka spoljnoj strani pri vrhu da staklo udje u leziste (u keder). izvitopereno je staklo fabricki...

http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
- altinjanin
ja sam muku mucio na staroj lajki,mada i na ovoj novoj samo sto je jos gore, jer ima na struju!!!!!!mto jedino naci na otpadu polovne nosace i sajlu pa menjati.. ne znam drugo sta ciniti,ja sam menjao sajlu i ceo taj podizac,i to novo sam kupio u radnji i nije moglo da se namesti,pa posle 5 dana akanja smo namestili/ruke su nam bile iskasapljene kao u mesari da radimo/ namestili,ali postupak otvaranja i zatvaranja je bio sledeci,sporo,i to jako sporo otvaranje i jos sporije zatvaranje prozora,jedino tako je radilo,a ako bi probao brze pada i ode sve u....
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
Ma kod mene na suvozacevoj strani radi odlicno a na vozacevoj kad dodje do vrha ukosi se i nece dalje onda rukom moram da ispravim pa da zatvorim sto u voznji nije moguce zato ocu da sredim to!
Znaci mislite da su ona dva U profila sto vode staklo iskrivili ili odpustili?,ja koliko sam gledao to malo se mrdalo ali nevidim srafove de su ima dole a gore nevidim ni jedan ili se nevidi od brave? Samo da napomenem to je lada samara sa 3-je vrata!
A inace kako se nebi to zaj....lo kad je prozor skoro kao soferka !
Znaci mislite da su ona dva U profila sto vode staklo iskrivili ili odpustili?,ja koliko sam gledao to malo se mrdalo ali nevidim srafove de su ima dole a gore nevidim ni jedan ili se nevidi od brave? Samo da napomenem to je lada samara sa 3-je vrata!
A inace kako se nebi to zaj....lo kad je prozor skoro kao soferka !
- Milan 2107
- Milan 2107
- altinjanin
niko to od majstora nece da radi posto je zezancija........te sine malo odsrafi,pa dotegni,ima dole mislim 2 i gore 2 srafa,gledaj kuda i kako sajla ide preko onih tockica,pa moguce da se i sajla iskrivila i ne moze da namota do kraja. ne znam sta da ti kazem,polako,strpljenje,nadam se daces uspeti.naravno mora neko da to pomogne
- Milan 2107
Problem resen! Problem je bio u tome sto one vodjice prozora dole imaju srafove a gore nemaju srafove nego je od lima napravljena stipaljka koja se od tezine prozora raspecila pa se i celi nosaci klimali! Ja sam ih skupio i vidim zasad sve radi ali sigurno ce se opet to rasiriti i opet ista prica
! Hvala ljudi na savetima!!!
nisam mogao ranije da odg iskljucili mi net a nisam mogao ni da ga uplatim ovi u posti nisu radili do danasa a banku nemamo
nisam mogao ranije da odg iskljucili mi net a nisam mogao ni da ga uplatim ovi u posti nisu radili do danasa a banku nemamo
- altinjanin
- Milan 2107