Popravka osiguraèke table - in pictures
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
jeste razlika u tabli,ali opet kazem,ja sam uzeo novu i otisao do elektricara da mi zameni,i platio 300 dinara,za 20 minuta je zamenio,koliko se secam,otvara se ona kaseta u kabini,pa iza/tj. za 2105 lajka/ da bi se doslo do zida izmedju motora i kjabine,i onda se skine ona izolacija,tu je gomila dzekova,zatim se hauba otvori i lepo otkaci tabla,stavi nova,prikljuce dzekovi i ponovi postupak u nazad.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
- zlatko83vr
Znaci ovo su drame
, PRVI PUT SAM NARUCIO DEO PREKO POST EXPRESS I VISE NIKAD.
Narucio sam Osiguracku tablu u AUTO LADA ZEMUN danas mi je stigla. Mesto gde dzekovi (buksne) ulaze ona perca fale redom. Za jedan dzek ta perca uopste ih nema, tako da te 8 zice mogu da stavim ne znam gde...
Zvao sam danas prodavnicu, srecom prodavac oce da izadje u susret, barem recima, da sutra mi posalje drugu tablu, tako da dodatno platim samo ponovo POST EXPRESS.
Narucio sam Osiguracku tablu u AUTO LADA ZEMUN danas mi je stigla. Mesto gde dzekovi (buksne) ulaze ona perca fale redom. Za jedan dzek ta perca uopste ih nema, tako da te 8 zice mogu da stavim ne znam gde...
Zvao sam danas prodavnicu, srecom prodavac oce da izadje u susret, barem recima, da sutra mi posalje drugu tablu, tako da dodatno platim samo ponovo POST EXPRESS.
- altinjanin
- zlatko83vr
Tako sto sto jedan dzek ne mogu nigde da stavim, ima 8 zice. A za potvrdu toga nosio sam i kod autoelektricara, mada sam i unapred znao odgovor.Miljan wrote:Kako mislis fale ?
Pa nisu sva mesta mesta puna, to su univerzalni konektori, ali nisu svuda svi pinovi iskorisceni.
Znam da nisu sva mesta puna, ali za dzek br.10 ti pinovi (perca) uopste ih nema, tako da taj dzek ne moze nigde da se stavi. Mozda je tip table drugaciji, ali ja to ne mogu da stavim. Mogu da slikam i okacim sliku pa da vidite.
A ko ne veruje, kad vratim tablu neka ode u istu radnju i isprica ovu pricu i pogleda tablu pa neka se slobodno javi.
- zlatko83vr
http://img708.imageshack.us/img708/5678/photo0092u.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/3702/photo0091v.jpg
Evo i slika table da ne pricamo u prazno.
Sad sam zvao prodavnicu AUTO LADA ZEMUN, da mu pokazem slike medjutim covek nema NET, pa ne moze da ih vidi. Ako bi neko hteo da mi izadje u susret i prebaci ove slike u MOBILNi I samo da ih pokaze PRODAVCU, kako bi mi poslao odgovarajucu tablu. Danas mu stize tabla, pa ako neko moze... Unapred se zahvaljujem....
http://img693.imageshack.us/img693/3702/photo0091v.jpg
Evo i slika table da ne pricamo u prazno.
Sad sam zvao prodavnicu AUTO LADA ZEMUN, da mu pokazem slike medjutim covek nema NET, pa ne moze da ih vidi. Ako bi neko hteo da mi izadje u susret i prebaci ove slike u MOBILNi I samo da ih pokaze PRODAVCU, kako bi mi poslao odgovarajucu tablu. Danas mu stize tabla, pa ako neko moze... Unapred se zahvaljujem....
- zlatko83vr
- zlatko83vr
Posle svih peripetija, danas mi prodavac salje drugu tablu.
Tabla je 21.oktobar pa me zanima IMA LI RAZLIKE u odnosu na rusku tablu? Usput sam nacuo i da je ta tabla jeftinija.
Inace poslace mi tablu bez POKLOPCA I JEDNOG RELEJA, TO MI JE SUMNJIVO, ALI ce RALE danas to proveriti (NOVO a bez POKLOPCA?)
Tabla je 21.oktobar pa me zanima IMA LI RAZLIKE u odnosu na rusku tablu? Usput sam nacuo i da je ta tabla jeftinija.
Inace poslace mi tablu bez POKLOPCA I JEDNOG RELEJA, TO MI JE SUMNJIVO, ALI ce RALE danas to proveriti (NOVO a bez POKLOPCA?)
-
samara1500
Ajde bez jednog releja i da razumem, ali zašto bez poklopca - to mi nije jasno. Samo još da ispadne da nema ni dihtunge, i super... E zbog takvih stvari se ja ježim kad god treba nešto zameniti novim, a da nije u pitanju potrošni materijal...

Mada, s obzirom da se radi o Auto Ladi, ne čudi me situacija, em im je osetno opao kvalitet delova em je onaj prodavac još neljubazniji nego ranije, čak na momente zna da bude i drzak.

Mada, s obzirom da se radi o Auto Ladi, ne čudi me situacija, em im je osetno opao kvalitet delova em je onaj prodavac još neljubazniji nego ranije, čak na momente zna da bude i drzak.
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
- zlatko83vr
- altinjanin