Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

izvini,evo tek sad videh poruku...to radi neki lik iz Zrenjanina,i dalazio je vikendom ispred sava centra u Bgd,mislim da je 2000 dinara komad. mogu ti reci da je odlicna stvar,prvo kad otvoris prozor ne duva ti za vrat,drugo kad kisa pada otvoris malo iznmad pola i ne ulazi voda i ne magli se,pa malo se cuje vetar svakako ako je prozor otvoren i ides 130/140,ali nista strasno,sve pohvale,zaista sjajna stvar. videcu posle ima nalepnica na toj plastici i broj telefona pa ti kucnem. i montira se brzo,bukvalno za 2 minuta. covek napravio posao uvek ima ljudi,cekaju u redu :) tebi je blize da skoknes do Zrenjanina paq da odradis. moze i na zadnje prozore,ali ja nisam stavljao. jednog dana....... 8)
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

altinjanin

Post by altinjanin »

e,evo broja pozovi pa vidi kako i sta 063/522-930 senta tours. a ja tek sad videh,pre neki dan kad je grad padao i to dobro je lupao,napuklo mi staklo fara/desno/. prosto neverovatno,ali jeste..na srecu naprslo je po duzini,i to u desnom uglu/gledano spreda/,znaci deo stakla do maske,dobro je da nije gde je socivo... sta da radim,silikonom sam namazao,i lepo naneo,da ga bar koliko toliko zastitim.

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Ma bez frke! Hvala!
Hmm... 2000 komad, nije ni jeftino. Aj zvaću ga u ponedeljak da vidim šta kaže čovek.

Što se stakla tiče nadaj se da ti panduri ili na tehničkom ne budu previše revnosni. kolko mi se čini na faru i šoferki ne sme da bude pukotina. A usput se i raspitaj pošto je far :)

altinjanin

Post by altinjanin »

ma znam,a da ga jbm.ono sto me je zezalo socivo lepo sam ga namestio,svetli extra,i sad puklo staklo i sta je tu je... da,da pitao sam oko 5500 je far... :evil: ma bas me briga,krpim dok moze,sad su na redu gume,i krajem maja idem malo u Rumuniju na vikend,cuo sam da je Temisvar jako lep,da su ga lepo sredili,pa da vidimo i to....ok,pozovi tog lika pa vidi kako ista. ja sam to davno stavio,ima sigurno 4 godine,ali zaista vredi. cuo sam ima sad i u bgd-u privatna radnja gde to po porudzbini prave,ali ne znam zaista gde i koliko kosta.....

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

bruyoni wrote:Da te pitam ako smem. Gde si nabavio one "spojlerčiće" na prozorima?
Na ovo mislim
Image

I kolko pomažu i dal ima nekih neželjenih efekata poput zviždanja vetra pri većim brzinama (130-140km/h) Hvala

viewtopic.php?t=1568&start=0&postdays=0 ... vetrobrani

Sinko mi imamo (imali smo) popust, i probaj da malo pretražiš sajt
;)

bruyoni

Post by bruyoni »

Pretražio bi da znam kako se to zove. :)
Što se popusta tiče mislim da se ni ne sećaju Lada kluba Srbija. :(
Zvaću sutra da vidim cenu, danas sam bio u gužvi pa zaboravio.

bruyoni

Post by bruyoni »

2600din par, samo prednji nemaju zadnje.

Videćemo, čitam neka ne baš sjajna iskustva u onoj temi sa šumom pa ću još da razmislim.

altinjanin

Post by altinjanin »

Jucerasnji dan sam iskoristio i otisao do Rumunije tacnije do Temisvara. Mora da vam priznam da sam toliko prijatno iznenadjen,toliko je je gradic lep,cist,puno trgova,na svakom koraku cvece,puno fontana,prosto se covek zapita gde sam ja....? ljudi su ljubazni,ali slabo se snalaze kad ih nesto pitas na engleskom.Reka Tamis prolazi kroz centar je cista,NEMA flasa,djubreta,kesa itd...U gradu ima saobracajne guzve,ali sve to lepo funkcionise.Evo malo i drugih informacija o samom putu,elem oko 170 km je udaljen Temisvar od Zemuna,ide se preko Panceva,Vrsca pa granicni prelaz Vatin. Sam prelaz rade,tako da ima dosta rupa,i kratera,zato polako. Kad se prodje nasa granica odmah treba stati i kupiti vinjetu za Rumuniju,3 eura je vinjeta za 7 dana.Kad se prodje Rumunska granica ceka vas patrola specijalaca,samo kontrola,pitaju sat nosite,gde idete,trazili su mi gepek da otvaram,pasos,saobracajnu,i zeleni karton. Posle toga samp pravo i imqa oko 55 km i ulazite pravo u centar Temisvara.Ima jako puno policije,skoro kroz svako mesto,zato paznja i kontrola brzine mora biti maximalna. i da jos ovo parkirate gre zelite,uglavnom ima mesta,i kupite kartu/5 lea/ za ceo dan i nema problema. 4 lea je 1 euro. Mislim da sam malo pomogao,ako nekoga interesuje jos nesto neka pita,a ja TOPLO preporucujem da se ode jer zaista ima sta da se vidi. Pozdrav 8)

altinjanin

Post by altinjanin »

Taj prelaz ce nadam se uraditi,jedino je on u takvom stanju koliko ja znam.Lepo,zaista lepo je Temisvar sredjen,i ja sam mislio da je zapusteno,i slicno,ali kad sam video zaista sam prijatno iznenadjen. I jos da dodam,sipao sam benzin carrera super,litar je 1,10. da ne komentarisem kako lajka ide... planiram krajem meseca opet da odem,mozda na vikend. I jos da dodam za ljubitelje piva,da Rumuni imaju odlicna piva,probao sam SILVA to je crno,i zaista je odlicno/7 posto alkohol/ :) ,a tu su i URSUS,i temisvarsko pivo,ali to cu drugi put.... :twisted:

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

Већ неко време ортак и ја планирамо да скокнемо до Темишвара на један дан, никад нисмо били у Румунији, ето чисто као и ти да прошпартамо градом и добијемо још један печат у пасошу... 8)
Тако да до краја маја ако време дозволи идемо!
И то 124ком која је већ осетила турске, бугарске, црногорске и босанске друмове... :)

Već neko vreme ortak i ja planiramo da skoknemo do Temišvara na jedan dan, nikad nismo bili u Rumuniji, eto čisto kao i ti da prošpartamo gradom i dobijemo još jedan pečat u pasošu... 8)
Tako da do kraja maja ako vreme dozvoli idemo!
I to 124kom koja je već osetila turske, bugarske, crnogorske i bosanske drumove... :)

altinjanin

Post by altinjanin »

ma lajkom,samo lajkom!!! :!: vreme me je dobro posluzilo,uvece se smrklo,i takva kisa je pocela da pada,ja ono u zivotu nisam video i doziveo. brisaci na trecoj brzini,i ne mogu vodu da sklone,i tako 20 minuta,i posle kao da se nista nije desilo. :) Ali sve u svemu je lepo,i ja cu opet naravno,a u planu je Bukurest,pa do mora...

bruyoni

Post by bruyoni »

he he he kiša tj. pljusak :) Uzmi kornjacin Clearvue ali rain repellent ne onaj za pranje stakla i namaži šoferku, pomaže neverovatno. Koristim ga od kada imam Ladu i ne sećam se da sam ikad upalio drugu kamoli treću brzinu. A dok ideš preko 60 brisači tu uopšte ne trebaju voda samo odlazi, ko god se vozio samnom po kiši odma je otišao da kupi to sredstvo.

altinjanin

Post by altinjanin »

ok hvala na preporuci :) ce da probamo. pozdrav 8)

altinjanin

Post by altinjanin »

Evo konacno uzeh gume,da se pohvalim,obuo lajku,i zadovoljna''ona''zadovoljan ja!!! 8) kupio sam hankook,4 500,komad kod danka na batajnickom drumu.185/65/14 dimenzije.

altinjanin

Post by altinjanin »

Sta je bre ovo sve na turskom?!!! ko mi je menjao sliku?

Post Reply