imam problem
Moderators: dejo, dejca, Miljan
-
vladimir81
imam problem
Cao drugari, imam problem sa menjacem. Nekako mi tesko ulazi u brzine kao da zapinje malo jedino u petu udje lagano.
Sta mislite koji je problem ovde??
Kad ubacim u rikverc nekad nece da izadje iz rikverca, majstor mi je rekao da je to u pitanju ona viljuska. Da li se ona moze promeniti bez skidanja menjaca??
Menjao sam skoro korpu i lamelu i druk lezaj, ulja ima a mislio sam i da sipam i neki aditiv za menjace
Hvala unapred i pozdrav
Sta mislite koji je problem ovde??
Kad ubacim u rikverc nekad nece da izadje iz rikverca, majstor mi je rekao da je to u pitanju ona viljuska. Da li se ona moze promeniti bez skidanja menjaca??
Menjao sam skoro korpu i lamelu i druk lezaj, ulja ima a mislio sam i da sipam i neki aditiv za menjace
Hvala unapred i pozdrav
-
vladimir81
cao
Da li kad menjam viljusku to mogu da odradim ako ispustim ulje i skinem onu plocu od dole??
Ili to radim od gore tako sto odvrnem onu plastiku ispod rucice menjaca, zatim skinem rucicu pa onda dalje??
Sto se tice kvacila odvaja
POzzzzzzzzzzzzzz
Ili to radim od gore tako sto odvrnem onu plastiku ispod rucice menjaca, zatim skinem rucicu pa onda dalje??
POzzzzzzzzzzzzzz
-
vladimir81
Re: cao
Đape ti je objasnio za viljušku kvačila. To ti je "ono" što viri iz zvona mjenjača. Viljušku ti gura donji cilindar kvačila. Ako su mijenjani cilindri pokusaj da odzračiš sistem i prešteluj kvačilo tako da ti viljuška ima pola centimetra praznog hoda
e pa nece moći bas tako
ti ovde mislis na viljušku mjenjačavladimir81 wrote:Da li kad menjam viljusku to mogu da odradim ako ispustim ulje i skinem onu plocu od dole??
POzzzzzzzzzzzzzz
e pa nece moći bas tako
-
vladimir81
cao
Menjao sam cilindar kvacila onaj sto se nalazi odmah ispod glavnog kocionog, i majstor je stavio od stojadina. Da li moze da bude do njega??
A sto se tice rikverca na mom menjacu rucica ide u rikverc i bez stiskanja na dole.
A sto se tice rikverca na mom menjacu rucica ide u rikverc i bez stiskanja na dole.