slika gde je moja lajka crna,stoji sako polumenta,a sve ostalo na turskom jeziku,pojma nemam,nista nisam cackao,ja se obradovao da se pohvalim kupovinom guma kad ono..
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Javljaj kakvi su utisci! Pre svega me zanima kako lajka podnosi viši profil nego što se preporučuje, dal negde kači i tako to; pre svega kako je pozadi kad se optereti.
sjajna guma nema sta,vredi svaku paru,pa kad smotam pun desni ili levi malo kaci onu plastiku ispod krila,vrlo malo,nista strasno,a posto pozadi nemam plastiku nema kacenja,a kad troje sednu pozadi legne ko ladja i pliva
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
altinjanin wrote:Jucerasnji dan sam iskoristio i otisao do Rumunije tacnije do Temisvara. Mora da vam priznam da sam toliko prijatno iznenadjen,toliko je je gradic lep,cist,puno trgova,na svakom koraku cvece,puno fontana,prosto se covek zapita gde sam ja....? ljudi su ljubazni,ali slabo se snalaze kad ih nesto pitas na engleskom.Reka Tamis prolazi kroz centar je cista,NEMA flasa,djubreta,kesa itd...U gradu ima saobracajne guzve,ali sve to lepo funkcionise.Evo malo i drugih informacija o samom putu,elem oko 170 km je udaljen Temisvar od Zemuna,ide se preko Panceva,Vrsca pa granicni prelaz Vatin. Sam prelaz rade,tako da ima dosta rupa,i kratera,zato polako. Kad se prodje nasa granica odmah treba stati i kupiti vinjetu za Rumuniju,3 eura je vinjeta za 7 dana.Kad se prodje Rumunska granica ceka vas patrola specijalaca,samo kontrola,pitaju sat nosite,gde idete,trazili su mi gepek da otvaram,pasos,saobracajnu,i zeleni karton. Posle toga samp pravo i imqa oko 55 km i ulazite pravo u centar Temisvara.Ima jako puno policije,skoro kroz svako mesto,zato paznja i kontrola brzine mora biti maximalna. i da jos ovo parkirate gre zelite,uglavnom ima mesta,i kupite kartu/5 lea/ za ceo dan i nema problema. 4 lea je 1 euro. Mislim da sam malo pomogao,ako nekoga interesuje jos nesto neka pita,a ja TOPLO preporucujem da se ode jer zaista ima sta da se vidi. Pozdrav
Ја сутра идем у Темишвар. Да ли се карта за паркирање купује на трафици?
Ja sutra idem u Temisvar. Da li se karta za parkiranje kupuje na trafici?
ima i na trafici,a ima i u malim radnjicama tipa coca cola i slicno,i uzmes za ceo dan,cena je 5 lea. da ti pojasnim samo 4 lea je 1 euro. ima na toj karti da se izgrebe dan,mesec i sat i lepo to uradis,i stavis iznad komandne table da se vidi i prijatna setnja