Nisam na to mislio. Pod nastavom sam mislio na obuku. Interesuje me na koji način oni u auto školi organizuju obuku nakon prijema kandidata? Treba da projektujem informacioni sistem auto škole, pa su mi potrebni svi ti procesi..
@Shone89 - izgleda da se nismo razumeli. Meni trebaju procesi koji se dešavaju prilikom organizovanja obuke( tipa zakazivanje časa,određivanje instruktora..)
@Nikola_bgd - sad radim kao student, radim seminarski, a ako dobro uradim, taj seminarski mogu da prodam nekoj auto školi...
ma vazi. znas koliko to njima treba.
to ti je samo jos jedan primer necega sto ces na fakultetu nauciti a zatim kad odrastes shvatiti da nema nikakve veze sa stvarnim svetom.
trebace ti neka relaciona baza podataka sa nekoliko tabela. evidencija o izvezenim casovima se vodi po kratonima. dakle, treba kandidate da ubacis u jednu tabelu, u drugu instruktore, u trecu automobile koje voze, pa onda jedna sa fazama u obuci. svakom kandidatu, osim licnih podataka, treba da dodelis i polje koje ce cuvati broj prevezenih casova. na osnovu tog broja mozes da odredis u kojoj se fazi obuke nalazi, tako sto ces ispitivati u koji interval taj broj upada. kao sto rekoh, faze i intervale mozes da cuvas u posebnoj tabeli kako bi mogao jednostavno da korigujes...
to je prva ideja koja mi pada na pamet, mozda postoji bolja
U visio-u crtamo strukturnu sistemsku analizu i prošireni model objekti i veze, rečnik podataka i relacioni model kucamo u word-u, a kasnije sve to treba da ubacimo u access