Motor i pumpa za pranje vetrobrana

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

ilija90
Automobil: Samara

Post by ilija90 »

Ventili ti trebaju samo kupis posudu sa pumpom i na tu pumpu prikacis kablove a crevo od pumpe zakacis na onaj t-razvodnik i to je to e sad ako ti neradi zadnja prskalica proveri dali ti je taj ventil ispravan,dali su creva cela ,proveri dizne i td..
Mada neverujem da ti je crevo do zadjeg brisaca osteceno verovatno je zapuseno,to se desava zato sto vecina ljudi sipa vodu koja je puna kamenca pa se sve to lepo zapusi,ja licno kupim onu tecnos i mesam sa vodom i do sad nemam problema!

Ventile skini i proveri ih dali otvaraju samo dovedes struju na njih i trebalo bi da se cuje da su otvorili! ili neka neko u kabini pomera onaj prekidac a ti slusaj dali radi!

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

Dakle, elektroventili su potrebni nezavisno od tipa posude? Ako sam dobro razumeo i samo za prednje prskalice su potrebni?

Pera

Post by Pera »

Ne,ima vise varijanti...
1)Ako ti treba samo prednja prskalica,bilo kakva posuda i pumpa,naravno bez ventila
2)Ako uzmes onu vecu posudu koja ima mesta za dve ubodne pumpe,opet ti ne trebaju,to je po meni najbolje resenje,jel nemas muke sa ventilima,a imas funkcionalnu i prednju i zadnju prskalicu
3)fabricki,stari tip,kao i kod svih starijih samara,posuda,i ona eksterna pumpa,sa dva ventila.
Pa ti vidi sta ti se najvise svidja.

ilija90
Automobil: Samara

Post by ilija90 »

Sto da budzis kad nemoras!Kupis posudu od stojadina,prikljucis i to je to! :D

zlatko83vr

Post by zlatko83vr »

Ok, ukapirao sam :)

Post Reply