vozio normalno, malo je bila sevrdava na volanu u poslednje vreme, ali nista strasno, mislio sam da je opet dobila luft u nekoj od spona. vozikao se ceo dan danas, uglavnom po autoputu. usporio na 80 da se iskljucim, skrenuo u srednju traku, jos malo prokocio i u tom trenutku se raspala. prvo sam pomislio da je ispala kugla ali kad sam stao imao sam sta da vidim. pretpostavljam da je pukla jos zimus kad sam opalio u rupu i iskrivio felnu, mada ni to nije bila najgore ubijena felna dosad. vidi se da je stara pukotina, ima korozije u samo j pukotini. ispada da su je drzali srafovi od kugle dok se nisu razglodale rupe malo po malo i na kraju se na prvom opterecenju otkide...
ma j**** horor, auto je u stotinki odleteo desno, kocio sam i smotao volan do kraja levo i jedva promasio bankinu za 5cm. trag kocenja oko 30m. naravno kad je kocio samo jedan prednji tocak.
jbg, lada je sampion cudnih i neverovatnih kvarova. ukombinuj to sa 15 godina i 300.000km jahanja po nasim rupetinama i korozijom od soli i vode...
sta li je trece sad na redu???