Ali, pri njegovom uključivanju kroz sistem unutar kabini čuje se zvuk (ranije ga nije bilo), kao da je neko odvrnuo slavinu na česmi, doslovno. U tom trenutku, počinje vlaženje na mestima na slici, a posle pet minuta stvraju se kapi pa zadnji i donji deo plastike bude mokar. Ovo se izgleda ne dašava (ili je sasvim malo i neprimetno) kada se ventilator ne uključuje.

Prvo mi nije mi jasno šta se čuje posle čišćenja i uključivanje ventilatora: Da je vazduh, vratio bi se u sud. Da li je prljavština kroz cevi, jer ventilator sad znatno jače duva?
Jel` to znači da treba da menjam grejač, pošto su cevi, ulaz u grajač, slavina i prostor ispod nje suvi?
Da stvar bude gora, ja sam stalno dosipanje antifriza pripisivao sasvim maloj rupici (oko 1mm) na vrhu suda za rashladnu tečnost, gde se i čuje šuštanje i vidi tečnost kako vlaži okolo kada je motor zagrejan. Sada shvatam, zašto mi količina antifriza koji nestane iz suda nije srazmerna sa tom rupicom. Ionako sam kupio nov, nego nikako da ga zamenim, ali šta sa ovim u kabini!?
Pomagajte i hvala!