zanimljive slike
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Izmedju Indjije i Pazove,izgoreo sleper sa bagerom...kako je to gorelo!!!

Uploaded with ImageShack.us

- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Jel ti stvarno mislis da se oslonis na ovo navodjenje,i pustis grdosiju od 30 tona i 300 konja,na nekoj parceli u duzini od 2,3 kilometra,i gledas iz ladovine,dal ce ga sam okrenuti na kraju parcele!?
Navodjenje sluzi da olaksa posao i smanji troskove,i naravno da UVEK u kabini bude traktorista!
Evo jos slika ovog alkosa...

Navodjenje sluzi da olaksa posao i smanji troskove,i naravno da UVEK u kabini bude traktorista!
Evo jos slika ovog alkosa...

To se radi,u inostranstvu vec poznata stvar,a zasto se ovo desilo stvarno ne znam,mozda je ovde stvarno i bio traktorista,pa zadremao
Koja je svrha navodjenja,da smanji troskove,ako se u kabini nalazi traktorista?Moze samo da ih poveca.Taj sistem sa navodjenjem i senzorima je konkretno bio isproban na PKB-u i radilo je bez ikakvih problema.
Koja je svrha navodjenja,da smanji troskove,ako se u kabini nalazi traktorista?Moze samo da ih poveca.Taj sistem sa navodjenjem i senzorima je konkretno bio isproban na PKB-u i radilo je bez ikakvih problema.
Hahaha,znaci dovezes traktor do njive,podesis GPS i odes na pivce!
A manji troskovi proizilaze iz toga,sto su ovi sistemi precizni u par centimetara,tako da nema nepotrebnog rasipanja goriva,hemikalija,djubriva... A ne da ustedis dnevnicu za traktoristu,koja je naspram ovih troskova mizerna!
Al posto je ovo Srbija,mozda je neko stvarno pustio traktor da ide sam,a za takve stvarno ne znam dal postoji odgovarajuca kazna!
A manji troskovi proizilaze iz toga,sto su ovi sistemi precizni u par centimetara,tako da nema nepotrebnog rasipanja goriva,hemikalija,djubriva... A ne da ustedis dnevnicu za traktoristu,koja je naspram ovih troskova mizerna!
Al posto je ovo Srbija,mozda je neko stvarno pustio traktor da ide sam,a za takve stvarno ne znam dal postoji odgovarajuca kazna!
Mozda je bio unutra traktorista i mozda je bio pijan ili je spavao, ali verovatno da je gps navodio traktor, jer se na poslednjoj slici vidi kako ono cudo pozadi, verovatno sejalica, ide tacno do prethodnog reda ili brazde, tako da traktor nije zalutao vec je isao tacno gde treba samo sto je neko zaboravio da ima 220 KV stub u njivi.