Pitanje je malo neobicno, i nije od neke vaznosti, ali eto, ipak... Znate li neku jednostavnu, a efikasnu metodu da se zadnje sjediste nacini tvrdjim i udobnijim? Kad sjednem pozadi, ili stavim nesto malo teze na sjediste, kao da upane u rupu... Ranije sam imao Fiata 125p, i zadnje sjediste je ipak bilo tvrdje, ali ovo ladino... nema konkurencije
Zadnje sjediste premekano
Moderators: dejo, dejca, Miljan
Zadnje sjediste premekano
Pozdrav svima!
Pitanje je malo neobicno, i nije od neke vaznosti, ali eto, ipak... Znate li neku jednostavnu, a efikasnu metodu da se zadnje sjediste nacini tvrdjim i udobnijim? Kad sjednem pozadi, ili stavim nesto malo teze na sjediste, kao da upane u rupu... Ranije sam imao Fiata 125p, i zadnje sjediste je ipak bilo tvrdje, ali ovo ladino... nema konkurencije
. Moja Lada je jedna od zadnjih, kraj 2002 i zaista nije tovarena.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Eh
... nista ne radim na zadnjem sjedistu. Jedino, kad stavim kantu od 25kg, upane brate u sjediste i ljulja li se, ljulja. Ista stvar i kad se sjedne, pa jos ako je auto na nekoj uzbrdici, dok se iskopam-citav poduhvat. Ja prije mislim da se opasno stedilo na debljini opruga, ili da ih nema dovoljno, ali moracu da skinem sjediste, pa da bacim pogled.
Rado bih probao to drugo sjediste, ali... daleko smo, brate, sta da se radi?!
Ipak, hvala!
Pozdrav!
Rado bih probao to drugo sjediste, ali... daleko smo, brate, sta da se radi?!
Ipak, hvala!
Pozdrav!
I kod mene je premekano zadnje sedište.I ja treba nešto da uradim po tom pitanju. Ko što kaže Peđa, ili ću da naguram sunđer iznad opruga, a možda je bolje da na izvadim žice iz jednog raskupusanog sedišta i da ih žicom vežem ispod postojećih, ali ne paralelno već popreko u odnosu na postojeće žice.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v