SAMARA 2 protiv KALINE

Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja

Post Reply
zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

SAMARA 2 protiv KALINE

Post by zlatkodesign »

Nasao sam interesantan tekst, sta vi mislite, koji je auto bolji?
http://testdrive.amobil.ru/view/?id=1339854
Image
Sledeci auto Priora coupe.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Gde si Zlatko,nema te ko kifla u pekari,poslao sam ti na pm... 8) da budem iskren meni je samara bliza srcu,vise mi se dopada,nekako je agresivnija,sta znam,ok sto se kaline tice sve to stoji,ali samara mi je samara,vise mi prija,pa iz samare je nastala 110-ka.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

zlatkodesign

Post by zlatkodesign »

Pozdrav ALTO odgovorio sam ti preko PM-a. Nisam imao prilike da vidim Samaru 2 uzivo, ali sam zato dobro istudirao samaru sedan, gepek je izuzetno veliki, i to je jedina samara koja serijski dobija naslone za glavu pozadi, stvarno mi nije jasno zasto je to tako i zasto kalina nema naslone za glavu pozadi. U Leskovcu je stigla i prva kalina, sa petoro je vrata i trula-visnja metalik, i pouzdano znam da je covek ugradio klimu, probacu da dodjem do njega i da slikam sve sto mi bude interesantno. Meni se licno vise svidja kalina, ali bih bas voleo kad bih mogo da kupim jednu novu samaru sa troje vrata u crvenoj boji i nabacim neke dobre alu-felne da bude pravi coupe. Inace samara dva je mnogo unapredjen auto, sto se dizajna spolja tice a narocite promene su u unutrasnjosti, mislim da su instrumenti brzinomer i obrtomer preuzeti sa 110-ke, jedino sto vidim to je jos jedan LCD displej dodat kod obrtomera. Ovakva je samara trebala da bude u startu.

Pera

Post by Pera »

Moja Samara ima pozadi serijski naslone za glavu,a i u obicnu samaru moze da se postavi instrument tabla od 110,prilicno popularna stvar na ruskim forumima.Inace i ova moja ima tablu sa obrtomerom,skoro je identicna kao kod nive.
A moze i u Samaru 1 da se ugradi klima 8) ,savke je to bio slikao pre,a slikacu i ja moju ako bog da da je osposobom ovih dana :evil:

Pera

Post by Pera »

Inace ta samara 2 nije nista specijalno bolja od jedinice,ja sam kod nas video dve,prosle godine jednu sedan na Banjici,ruske registracije,a pre mesec dana na auto putu isto sedan,bosanske registracije :?
Instrument tabla je malo bolje uradjena,i mozda ima malo modernija krila,haubu,branik i svetla,ali se to opet nikako ne uklapa sa ostatkom auta,koji je kockast :mrgreen: Citao sam da tabla,hauba i ostale stvari mogu da se napakuju na Samaru 1.
Ostala mehanika je komplet ista,tako da ne vidim razlog za neko posebno obracanje paznje na taj auto.

zlatkodesign

Post by zlatkodesign »

Ma da imam para za zajebanciju kupio bih jednu Samaru 2, pa makar za ukras :D . Ipak je to dosta modernizovana samara, po meni takva je trebala da bude jos kad je izasla, ali Rusi su to... Meni se bas dopada ceo auto narocito unutra-tabla sa dva LCD displeja i sa obrtomerom :) ...

Pera

Post by Pera »

Kad vidim da zlatko nesto napise,onda mora da je u vezi kaline,samare 2 ili priore :mrgreen:
Kakva modernizovana samara,samo je "oklop" malo drugaciji i ta tabla.
Moja Samara ima obrtomer i ima predvidjeno mesto za bord kompjuter,sve ti je to isti ..rac.
Bolje uzmi 110,111 ili 112 8)

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Kako sad samara ? Hoces da predjes na mazde a sad opet samara :) znam sta je,vuce te ka rusima nema sta 8) batali te japance,ostani veran nama :kez
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Post Reply