Student nije zapalio

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

djape1977

Post by djape1977 »

Black dragon wrote:nije valjda prihvatila,,, sve ispod 500 evra sa diplomom etf je uvreda :shock: :shock:
naravno da nije i naravno da je uvreda ali ces se uveriti da u srbiji pocetnu platu 500e mozes da imas samo ako ti je tata ministar
j***** auto bez kardana

Black dragon
Automobil: 2103 special

Post by Black dragon »

pa jel na kraju nasla nesto pristojno ?, ovde kod nas koliko znam neka firma uvek ima ponudu za one iz 4 godine prvo na probni rad ko hoce a posle plata kazu oko 1000 evra :mrgreen: :mrgreen:
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

djape1977

Post by djape1977 »

nek ti je sa srecom da dokazes da nisam u pravu
j***** auto bez kardana

Black dragon

Post by Black dragon »

hvala, sta da ti kazem ubi me u pojam sad :shock: , ja mislio ovi sa ETF ne mogu da nemaju dobro placen posao :evil: , mada ja sam na SI smeru , 8)
na vrućem asfaltu.

djape1977

Post by djape1977 »

oces da ti pricam o kolegi masincu koji je prvi posao nasao posle jedno 6 meseci potucanja po razgovorima za posao pa je svako jutro ustajao u 5 da bi isao busom sa konjarnika u sopot da radi za 22.000din?
j***** auto bez kardana

kosta978

Post by kosta978 »

Black dragon wrote:pa jel na kraju nasla nesto pristojno ?, ovde kod nas koliko znam neka firma uvek ima ponudu za one iz 4 godine prvo na probni rad ko hoce a posle plata kazu oko 1000 evra :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Gde ima taj što daje 1ooo jevra da se odmah prijavim. Ja kad sam završio fax, bio sam na jedno 20 razgovora za posao po celoj srbiji. I znaš šta je bilo... ne da neće da ti daju 500 evra, već se i uvrede kad ih pitaš kolko će da plate tvoj rad. Kao u fazonu: Mooolim, ti bi hteo kod mene da radiš, i još se usuđuješ da pitaš koliko ću da te platim, mislim stvarno si bezobrazan :hit
Da si ti meni živ i zdrav da završiš fax, a posle ćeš da vidiš da je veći sex da nađeš dobar poso, neg školu da završiš

Black dragon

Post by Black dragon »

bar je tako kod nas na smeru , softverski inzinjering, e sad ne znam koliko su drugi smerovi trazeni ,,,,
na vrućem asfaltu.

djape1977

Post by djape1977 »

buahahahhahahah :lol:

to su i meni pricali kad sam upisivao nove racunarske tehnologije a sad sam i dalje bravar. sta ti to govori? :kez
j***** auto bez kardana

Black dragon

Post by Black dragon »

da sam se rodio u pogresnoj zemlji :x :x :roll:
na vrućem asfaltu.

Delic9

Post by Delic9 »

Image
:kez

Aksentije

Post by Aksentije »

Samo ti razbi taj faks i imaj makar pristojan prosek, onda mozes da trazis neku platu...ovako ako bude kao sto je trend kod nas studiranje po 10-15 godina :?
I jos jedna stvar, nemojte imati zablude o tim platama od po soma evra i vise, niko i ponavljam NIKO ne daje tolike pare za dzabe. Imam nekoliko prijatelja u toj situaciji ali su to uvek duuugacka radna vremena, rad subotom (negde i obavezno) a i nedeljom, a gde je tu zivot? 2 nedelje sto ces dobiti godisnji? hvala ali ne hvala

st@meni
Automobil: Sputnik

Post by st@meni »

Sto se tice plate za inzenjere bez radnog iskustva, moram recu da je Djape u pravu ali ako imas licencu 350,352 ili 450 (a ne mozes da je imas jer nemas iskustvo i ostalo) e onda moze da se govori o pravoj plati ( odnosi se za energeticare) ...

Dakle, uzivaj dok si student i samo napred polako i sigurno, jer posle je vece nerviranje i cimanje oko nalazenja posla...

aleksa

Post by aleksa »

Aksentije wrote:ovako ako bude kao sto je trend kod nas studiranje po 10-15 godina :?
Ja se uklapam u prosek,studiram (poljoprivredni faks) 7 godina,i tek sam na pola! :D

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

Za SI-evce ne znam, jos uvek su po firmama RTI-evci koji vuku svoje kolege na stetu SI-evaca i to ce tako ostati jos neko vreme. Sto se mojih energeticara tice - prvi posao biras samo u smislu da se uvalis negde gde se rade neki projekti cutis i kenj*s, kolika god da je plata kazes hvala. Posle 2 godine dobijes prvu licencu i onda vec moze da se prica o poslu :)) Pocetna plata - 250 - 300e (bez iskustva, bez diplome, ako uspes da navuces 400e uzimaj posao odma i reci hvala).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Moj dobar prijatelj je zavrsio etf,prosek 9,pa je 4 godine vozio pick-ap za privatnu firmu jer nije mogao naci posao..sad konacno radi u struci
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Post Reply