naravno da nije i naravno da je uvreda ali ces se uveriti da u srbiji pocetnu platu 500e mozes da imas samo ako ti je tata ministarBlack dragon wrote:nije valjda prihvatila,,, sve ispod 500 evra sa diplomom etf je uvreda![]()
Student nije zapalio
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
- Black dragon
Black dragon wrote:pa jel na kraju nasla nesto pristojno ?, ovde kod nas koliko znam neka firma uvek ima ponudu za one iz 4 godine prvo na probni rad ko hoce a posle plata kazu oko 1000 evra![]()
Da si ti meni živ i zdrav da završiš fax, a posle ćeš da vidiš da je veći sex da nađeš dobar poso, neg školu da završiš
- Black dragon
- Black dragon
Samo ti razbi taj faks i imaj makar pristojan prosek, onda mozes da trazis neku platu...ovako ako bude kao sto je trend kod nas studiranje po 10-15 godina
I jos jedna stvar, nemojte imati zablude o tim platama od po soma evra i vise, niko i ponavljam NIKO ne daje tolike pare za dzabe. Imam nekoliko prijatelja u toj situaciji ali su to uvek duuugacka radna vremena, rad subotom (negde i obavezno) a i nedeljom, a gde je tu zivot? 2 nedelje sto ces dobiti godisnji? hvala ali ne hvala
I jos jedna stvar, nemojte imati zablude o tim platama od po soma evra i vise, niko i ponavljam NIKO ne daje tolike pare za dzabe. Imam nekoliko prijatelja u toj situaciji ali su to uvek duuugacka radna vremena, rad subotom (negde i obavezno) a i nedeljom, a gde je tu zivot? 2 nedelje sto ces dobiti godisnji? hvala ali ne hvala
Sto se tice plate za inzenjere bez radnog iskustva, moram recu da je Djape u pravu ali ako imas licencu 350,352 ili 450 (a ne mozes da je imas jer nemas iskustvo i ostalo) e onda moze da se govori o pravoj plati ( odnosi se za energeticare) ...
Dakle, uzivaj dok si student i samo napred polako i sigurno, jer posle je vece nerviranje i cimanje oko nalazenja posla...
Dakle, uzivaj dok si student i samo napred polako i sigurno, jer posle je vece nerviranje i cimanje oko nalazenja posla...
Za SI-evce ne znam, jos uvek su po firmama RTI-evci koji vuku svoje kolege na stetu SI-evaca i to ce tako ostati jos neko vreme. Sto se mojih energeticara tice - prvi posao biras samo u smislu da se uvalis negde gde se rade neki projekti cutis i kenj*s, kolika god da je plata kazes hvala. Posle 2 godine dobijes prvu licencu i onda vec moze da se prica o poslu
) Pocetna plata - 250 - 300e (bez iskustva, bez diplome, ako uspes da navuces 400e uzimaj posao odma i reci hvala).
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v