Prednji Diferencijal Niva 1.7
Moderators: dejo, jeronimo, na benzinskoj me vole, parkvets
Prednji Diferencijal Niva 1.7
Pozdrav!!!!!!
Imam problem sa diferencijalom, u njemu je konusnotanjirasta sa 11/42 zubaca koja je propala i nemogu da je nadjem u Crnoj Gori, majstor koji mi radi nivu je skinuo diferencijal sa nekog starijeg tipa nive koja je isto 1.7 ali je u njemu 10/41 i kaze da ce da ubaci u diferencijal od moje nive i da ce da radi bez problem, molio bi nekog da mi kaze sta da radim , da jos napomenem da nista drugo nije ostscsno u mom diferencijalu sem konusnotanjiraste ploce.
Pozdrav!!!!!!!
Imam problem sa diferencijalom, u njemu je konusnotanjirasta sa 11/42 zubaca koja je propala i nemogu da je nadjem u Crnoj Gori, majstor koji mi radi nivu je skinuo diferencijal sa nekog starijeg tipa nive koja je isto 1.7 ali je u njemu 10/41 i kaze da ce da ubaci u diferencijal od moje nive i da ce da radi bez problem, molio bi nekog da mi kaze sta da radim , da jos napomenem da nista drugo nije ostscsno u mom diferencijalu sem konusnotanjiraste ploce.
Pozdrav!!!!!!!
Htio sam samo jos ovo da vas pitam, posto je meni u prednjem diferencijalu ostalo sve od 1,7 nive sem konusnotanjirasta ploca koja je sad 10/41 smijem li ugraditi zadnji diferencijal komplet od nive 1,6 ili na moj postojeci koji je od 1.7 da samo zamijenim konusnotanjirastu 10/41.
Veliki pozdrav i puno vam hvala jer ste mi puno pomogli, majstori kod nas se nerazumuju puno u nive i hteli su da mi naprave ovo sto sam napisao u prvom pustu i ako sam im ja pricao da ce sa tim da pukne reduktor.
Veliki pozdrav i puno vam hvala jer ste mi puno pomogli, majstori kod nas se nerazumuju puno u nive i hteli su da mi naprave ovo sto sam napisao u prvom pustu i ako sam im ja pricao da ce sa tim da pukne reduktor.
ne odgovara od starih lada, ako hoces bolje ti je i lase resenje da vidis sa nekim iz bg ili blize u srbiji da ti posalje taj konusno tanjirasti on ti je 60-tak evra nov (master sport) dok je original oko 120...
ovako ces dati verovatno mnogo vise a dobices matoru transmisiju...
034/336-049 ili pobaj na ovaj telefon salju na adresu posiljaoca(naravno placas putne troskove)
ovako ces dati verovatno mnogo vise a dobices matoru transmisiju...
034/336-049 ili pobaj na ovaj telefon salju na adresu posiljaoca(naravno placas putne troskove)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "