Student nije zapalio

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Black dragon
Automobil: 2103 special

Post by Black dragon »

shone89 @ jel si razmisljao da odes u inostranstvo kad zavrsis, cuo sam da smo tamo mnogo cenjeniji 8)
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

Shone89
Automobil: 2105

Post by Shone89 »

I da i ne - nemam problem sa tim gde cu raditi posle niti neku nostalgiju prema Srbiji. Ako nadjem posao preko i bolje uslove nego ovde - idem preko, ako ovde iskrsne neka dobra ponuda ostajem ovde :))
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!

[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]

pesadinac

Post by pesadinac »

Black dragon wrote:jel si razmisljao da odes u inostranstvo kad zavrsis, cuo sam da smo tamo mnogo cenjeniji
nisam bas najbolje shvatio pricu, da li su to studenti cenjeniji u inostranstvu, ili ste vi to vec pozavrsavali fakultete?
:lol:

a sad malo ozbiljnije, najbolja varijanta je da ne upadnete u studentske kolotecine i u drustvo studenata koji ne uce.
sledeci korak, u sto kracem roku "odraditi" svoje obaveze po pitanju faxa.
pred sam kraj fakulteta, ili po zavrsetku otici na neku studentsku razmenu, a tamo pokazati ljudima da zaista vredi da vas angazuju i plate, tj. dokazati im da ste vredni i da vredite.

ako ce se javiti neverne tome, sa pricom da prosecan Srbin nema para za studiranje u inostranstvu, to studiranje moze biti jeftinije od studiranja u npr. Bg, odgovorno tvrdim ovo poslednje.

u svakom slucaju, prvo zavrsiti fax, a onda razbijati glavu kako i sta dalje, mozda se do tad nesto promeni (malo kod nas, vise napolju)

gledajuci iz svoje struke (dipl. gradj. inz.)
ima gradjevinskih inzenjera koji rade za 20 k rsd, ali ima i onih koji rade i za vise od magicnih, cesto sanjanih, a cesto i nedostiznih 1 000e.
naravno da su pored plata, neuporediva i prava i obaveze primaoca tih plata.

za nekoga sve, za svakog po nesto!
dobrodosli u Srbiju.
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

Black dragon
Automobil: 2103 special

Post by Black dragon »

hehe samo malo caskamo ja sam tek na pocetku muka :) , zalosno je to da ljudi sa najtezih fakulteta rade za mizerne plate, mada koliko sam primetio zavisi od toga ko se kako snadje i kakve veze ima :)

ps : pesadinac hvala na dobrodoslici :D :D :D
Tamo na cesti mi je ostalo srce
na vrućem asfaltu.

Shone89

Post by Shone89 »

Veze svakako imaju svoju ulogu u celoj prici ali mislim da je daleko vaznije to koliko si spreman da zapnes i da se dokazes. Inace potpisujem sve sto je rekao pesadinac. Ja sam prosle godine tako zapao u drustvo blejaca po kaficima (nisu oni krivi meni je bilo zanimljivije to nego desavanja u amfiteatru) i obnovio sam godinu. Sad sam dao vecinu ispita ostalo mi je jos 3 da ocistim godinu i def. sam sa ispijanjem kafa oko fakulteta zavrsio :)) Mada - uvek se nadje vremena za jednu kafu sa prijateljima ;)

djape1977

Post by djape1977 »

bez debele veze ne mozes ni da se zaposlis a samim tim ni da dobijes priliku da se dokazes
j***** auto bez kardana

Shone89

Post by Shone89 »

Pod vezom mislim na ljude koji ce te ubaciti negde iako ti uopste nisi za to mesto (citaj npr. ubacivanje salter radnica). Ovde se vise radi o pravim kontaktima :)

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

sve ce ti se samo kasti.... ;)
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

Post Reply