Student nije zapalio
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
I da i ne - nemam problem sa tim gde cu raditi posle niti neku nostalgiju prema Srbiji. Ako nadjem posao preko i bolje uslove nego ovde - idem preko, ako ovde iskrsne neka dobra ponuda ostajem ovde
)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
nisam bas najbolje shvatio pricu, da li su to studenti cenjeniji u inostranstvu, ili ste vi to vec pozavrsavali fakultete?Black dragon wrote:jel si razmisljao da odes u inostranstvo kad zavrsis, cuo sam da smo tamo mnogo cenjeniji
a sad malo ozbiljnije, najbolja varijanta je da ne upadnete u studentske kolotecine i u drustvo studenata koji ne uce.
sledeci korak, u sto kracem roku "odraditi" svoje obaveze po pitanju faxa.
pred sam kraj fakulteta, ili po zavrsetku otici na neku studentsku razmenu, a tamo pokazati ljudima da zaista vredi da vas angazuju i plate, tj. dokazati im da ste vredni i da vredite.
ako ce se javiti neverne tome, sa pricom da prosecan Srbin nema para za studiranje u inostranstvu, to studiranje moze biti jeftinije od studiranja u npr. Bg, odgovorno tvrdim ovo poslednje.
u svakom slucaju, prvo zavrsiti fax, a onda razbijati glavu kako i sta dalje, mozda se do tad nesto promeni (malo kod nas, vise napolju)
gledajuci iz svoje struke (dipl. gradj. inz.)
ima gradjevinskih inzenjera koji rade za 20 k rsd, ali ima i onih koji rade i za vise od magicnih, cesto sanjanih, a cesto i nedostiznih 1 000e.
naravno da su pored plata, neuporediva i prava i obaveze primaoca tih plata.
za nekoga sve, za svakog po nesto!
dobrodosli u Srbiju.
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!
Fool me twice, shame on me!
- Black dragon
- Automobil: 2103 special
Veze svakako imaju svoju ulogu u celoj prici ali mislim da je daleko vaznije to koliko si spreman da zapnes i da se dokazes. Inace potpisujem sve sto je rekao pesadinac. Ja sam prosle godine tako zapao u drustvo blejaca po kaficima (nisu oni krivi meni je bilo zanimljivije to nego desavanja u amfiteatru) i obnovio sam godinu. Sad sam dao vecinu ispita ostalo mi je jos 3 da ocistim godinu i def. sam sa ispijanjem kafa oko fakulteta zavrsio
) Mada - uvek se nadje vremena za jednu kafu sa prijateljima 
Pod vezom mislim na ljude koji ce te ubaciti negde iako ti uopste nisi za to mesto (citaj npr. ubacivanje salter radnica). Ovde se vise radi o pravim kontaktima