meni ovo malo lici na korak nazad u evoluciji nive.
koja je razlika kod prednjeg vesanja?
ovaj patent zadnjeg sedista mi se ni malo ne dopada. novi prednji zmigavci su diskutabilni... retrovizori su svakako bolji od mojih, ali mislim da se ne uklapaju bas najbolje, a tek sto vire sa strane.... meni i ovako svaki drugi dan pesaci krive retrovizor iako uvek ostavim dovoljno mesta sta li bi bilo sa ovima
Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi.
Ovaj drugi displej bi trebalo da pokazuje koliko ima goriva,koliko jos mozes preci,i trenutnu potrosnju,i slicno,mozda i spoljnu temperaturu,mada...ko zna sta su Rusi zamislili...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
parkvets wrote:Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi.
DARE hvala za odlican link, AZIAavto je odlicno opisala sta je sve novo na nivi, darago mi je da sve cesce rusi menjaju po nesto, u prilog tome idu i slike novih retrovizora na kalini i na njoj su napravili pomak u preko 300 tacaka, video sam sajt ali ga nisam bukmarkovao mislio da je neka propagnada ili nagadjanje, kad sam video nove retrovizore sve mi je nilo jasno. Kad bih kupovao NIVU sigurno bih potrazio noviji model, mada mogli su malo vise da se potrude, naprimer da ubace rucke na vratima od priore, naslone na zadnjoj klupi, bolju antikorozivnu zastitu, lepsi tapacirung na vratima...
Na www.vaztv.ru imas detaljan video test u razlikama ogibljenja predhodne verzije i ove za 2010-tu, razlika je velika sto se najbolje vidi na video materijalu koji je snimila sama fabrika u prelazu grubih ispupcenja na putu pri 60km/h.
parkvets wrote:Koliko znam kvacilo je skroz promenjeno,lakse se stiska i duze traje.Smanjena je buka transmisije i nema ono cuvenog krljanja.Novo oslanjanje povecava stabilnost,svi znamo koliko Niva zna da proklizne sa sva cetiri tocka u krivinama ako se iole brze vozi.
nisam razumeo
Mozda nisam dobro opisao,Niva dosta poskakuje a npr dosta hoce da klizne ako brze vozis npr kad se penjes na Divcibare po vlaznijem kolovozu.