jok. obisao je kolonu vozila na semaforu i stao na sred pesackog da saceka zeleno. normalna praksa u beogradu za vozace audija. zanimljivo je da to rade i oni sa audijima od po 2.000e.
u 70 posto slucajeva nazalost se zavrsi tragicno,upravo sa tim besnim kolima...pa onda ljube sliku na banderi i spomeniku,samo onda je kasno...tuzno,ali istinito,znam dosta slucajeva...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Nema to veze sa kolima, moj rodjak ima truljavog i raskantanog golfa 2 caletovog, stalno radi takve stvari, svaka voznja sa njim je puna incidentnih situacija i bahatosti. Vise puta je dolazio u situaciju da mu ljudi izlaze iz kola da ga biju, par puta je dobio po par samara, ali ne vredi, valjda treba da ga neko ubije ili da fasuje tvorza da se opameti...
Ma ja sam odavno prestao da se nerviram. Jednostavno nema poente - skloni se i pusti budalu... Ko danas u ZP izlece magarac sa pumpe i uopste ne konstatuje da me sece, i kad sam ga izbegao jos gleda mene i djape-a belo po fazonu "Sta je ovoj dvojici?".
Znas, manji je problem kad je neko svestan sta radi i sta rizikuje, mnogo je veci problem sto 90% tih mentola uopste NIJE SVESNO rizika koji nosi takva voznja.... E to je opasno!
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]