Pazi govorimo o novoj gumi istog proizvođača (tigar u mom slučaju zbog 6 rata) a razlika je samo u 1cm širine i 1,5cm visine. Ja sam ustanovio da se uže prilično lakše motaju(lakši volan) a šire su mi bolje kad tovarim auto (ali to je leti i te gume su 175).
prodao sam nekim klincima sa samarom zimus komplet borbet 15ca sa 195/50/15 gumama i nije bilo muke, stale su bez greske. samo treba pogoditi pravi et za felne da ne kaci kojekuda
Pozadi nije problem jer sam stavljao i 205/65/15 ali mislim da napred nebi mogle ni 195/50/15 bez nekih odstojnika.Imam one plasticne korube pa mi se mozda zato cini,neznam ni sam.Reci mi samo sta znaci "ET"?
Srpskim putem jedna marka vlada,
a to je naravno ruska lada.
Ja sam imao 195/65/15 na sva cetiri tocka pozadi i to aluminijumske pozadi su bile knap do ruba dok su napred malo cesale , ali za peglanje krivina su zakon inache ni za shta drugo nisu na samari koja nema snage ni da ide sa svojim fabrickim tockovima !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
kod mene bi to bilo samo preko leta,cisto zbog zezanja,a zimi naravno Wintera 165/70/13 i zaboravim da ima snega na putu . A sto se tice ubrzanja mala je razlika dok je stabilnost neuporediva.
Srpskim putem jedna marka vlada,
a to je naravno ruska lada.
Precnik jeste skoro slican ali to nema veze samara nema tu neku snagu koju treba da prenese na asfalt pa da joj trebaju gumetine ,a naglasio sam aluminiumske zato shto je kod alu felni sredina (ono gde se safi felna za glavcinu) dosta deblja od celicnih celicna taman legne i ne cese nigde kao da su stvorene za samaru (iste dimenzije) dok alu felna malo viri napred ispod ruba !!!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)