najveci prodajni adit ce joj sigurno biti cena,a kvalitet ce vreme pokazati...lengenda wrote:...sto ce svakako biti prodajni adut.
Lada 2190
- zlatkodesign
- Automobil: LADA Samara 1.3
IlijaGM slazem se sa tobom, ali mislim da ce morati malo vise da porade na automobilu da bi ga ljudi kupovali sto im se svidja a ne sto je najeftiniji, na kraju krajeva i kaline i priore se prodaju a nisu najeftiniji automobili na trzistu. Inace sto se Dacia modela tice ipak su to automobili solidne izrade iza koje stoji Renault sa svojim proverenim i pouzdanim motorima i menjacima. Meni se svidja sandero ali bih opet pre kupio ladu.
Sledeci auto Priora coupe.
toliko su solidni da eno jedna dacia logan kod drugara u radionici menja joj zadnje rubove i podrubove a i krajevi sajtni su procvetalizlatkodesign wrote:sto se Dacia modela tice ipak su to automobili solidne izrade iza koje stoji Renault sa svojim proverenim i pouzdanim motorima i menjacima.
j***** auto bez kardana
- zlatkodesign
Znam da dacia ima problema sa korozijom, ali ja sam akcenat stavio na motore i menjace, ipak je tu Renault veliki igrac, cak ni sa elektrikom ljudi nemaju nekih posebnih problema. Sto se korozije tice i mnogi poznatiji brendovi imaju taj problem, i tu imaonog kako ti se zalomi, a ima i ko kako cuva auto... Meni se licno nova Priora Universal mnogo svidja, ali cena preko 9500 evra, stvarno je mnogo za jednu ladu, narocito ako za te pare imate mnogo jake konkurente Hyundai i20, Ford fiesta, FIAT Punto klasik, Opel astra klasik... Meni je jedno cudno a to je da lade imaju iste cene u Nemackoj i kod nas u Srbiji, ispada da ovi nasi mnogo vise zaradjuju od nemaca, zato sto svab od te iste provizije placa radniku mnogo vecu platu, drze mnogo duzu garanciju... a ovi nasi kao da uvoze neki brend iz Tibeta a ne legendarnu LADU, web prezentacije ocajne, dodatna oprema minimalna, nisu dostupni svi modeli, garancija kod jednih 35000, kod drugih 100000... Po meni Priora univerzal sa svom opremom u Srbiji ne bi trebala da kosta vise od 8500 evra, a Kalina univerzal sa punom opremom ne vise od 8000 evra, tad bi bili mnogo konkurentniji, ovako samo zaludjenici ko ja bi dali 9600 evra za novu ladu, jer za te pare...
Sledeci auto Priora coupe.
Upravo takozlatkodesign wrote:Znam da dacia ima problema sa korozijom, ali ja sam akcenat stavio na motore i menjace, ipak je tu Renault veliki igrac, cak ni sa elektrikom ljudi nemaju nekih posebnih problema. Sto se korozije tice i mnogi poznatiji brendovi imaju taj problem, i tu imaonog kako ti se zalomi, a ima i ko kako cuva auto... Meni se licno nova Priora Universal mnogo svidja, ali cena preko 9500 evra, stvarno je mnogo za jednu ladu, narocito ako za te pare imate mnogo jake konkurente Hyundai i20, Ford fiesta, FIAT Punto klasik, Opel astra klasik... Meni je jedno cudno a to je da lade imaju iste cene u Nemackoj i kod nas u Srbiji, ispada da ovi nasi mnogo vise zaradjuju od nemaca, zato sto svab od te iste provizije placa radniku mnogo vecu platu, drze mnogo duzu garanciju... a ovi nasi kao da uvoze neki brend iz Tibeta a ne legendarnu LADU, web prezentacije ocajne, dodatna oprema minimalna, nisu dostupni svi modeli, garancija kod jednih 35000, kod drugih 100000... Po meni Priora univerzal sa svom opremom u Srbiji ne bi trebala da kosta vise od 8500 evra, a Kalina univerzal sa punom opremom ne vise od 8000 evra, tad bi bili mnogo konkurentniji, ovako samo zaludjenici ko ja bi dali 9600 evra za novu ladu, jer za te pare...
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- zlatkodesign
- altinjanin
Bas sam gledao pre neki dan u Auto-kuci Zastava,Lada Kalina hecbek,5 vrata,klima,servo,air-bag za vozaca i suvozaca,centralna,pr.podizaci,pise nesto elektro-pocinkovana karoserija (sta god bilo),deljiva zadnja klupa,motor 1.4 16 v,86 konja,mozda sam jos nesto propustio,cena 7200 e,e sad da li je sa PDV-om,nisam siguran,cini mi se da jeste.Ako je tako,po meni je to super kupovina 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- altinjanin
Jeste,mislim da jeste sa pdv-om,to je sasvim o.k. cena..ja se kanim danima da odem do vozdovca do auto kuce da vidim prioru hecbek u full-u,i komplet cena sve,kad sam zvao u junu bila je oko9000,ali nisu mogli tacno da kazu,tako da kucnem cim saznam sve komplet.Od opreme ima klima,servo,podizaci x4,abs,air-bar za vozaca i suvozaca,alu-felne,maglenke/prednje i zadnje/grejanje sedista/prednja/,senzori za kisu,elekrto retrovizori,putni komp...uh... ima jos...... 

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
Evo malo slika lajke
Uploaded with Free Image Hosting

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..